„Serile bobocilor” organizate diferit la USAMV Iaşi

0
62

În perioada 28 septembrie  – 1 octombrie 2020 se desfășoară „serile bobocilor” evenimente organizate de către Liga Studenților Agronomi și Veterinari (LSAV) din cadrul Universității de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi.

În acest an, din cauza contextului pandemic, întâlnirile cu cei mai tineri studenţi, „bobocii”, vor avea loc în aer liber, pe terenul de fotbal din cadrul bazei sportive a USAMV Iaşi, iar pentru a fi evitată aglomerația, fiecare facultate are rezervată câte o seară diferită. Prima care va da startul evenimentelor este Facultatea de Horticultură, astăzi, 28 septembrie, de la ora 19.00. În zilele următoare vor continua întâlnirile cu „bobocii” de la Facultatea de Agricultură, Zootehnie şi Medicină Veterinară.   

„Avem pregătite pentru mai tinerii noştri colegi multe surprize, tombolă cu premii, invitaţi care vor povesti şi oferi multe informaţii despre Facultate, Universitate şi viaţa de student. Tot atunci vor avea loc şi înscrierile în LSAV pentru cei care doresc să trăiască experienţa de voluntar şi să se implice pentru a-şi face o studenţie dinamică. Pentru că situaţia pandemică o impune, dar şi pentru că ne dorim să fim în siguranţă vom respeca regulile de distanţare socială şi vom purta măşti”, a transmis Adriana Trandaf, preşedintele LSAV.

Aflat la a noua ediţie, evenimentul este organizat de către LSAV împreună cu Centrul de Consiliere şi Orientare în Carieră şi Prorectoratul cu activităţile sociale.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here