Sezonul estival 2019, declarat deschis la bazele de agrement municipale

0
53

Odată cu încălzirea vremii, bazele de agrement ale municipalităţii şi-au deschis larg porţile pentru amatorii de relaxare. Cu această ocazie, au fost stabilite şi preţurile biletelor de intrare pentru anul 2019.

Astfel, un adult va plăti un bilet de 10 lei la Ştrandul Municipal, copiii şi pensionarii având la îndemână tariful redus de 3 lei. Abonamentele vor fi de 76 de lei cu 10 intrări pentru un adult, respectiv 20 de lei cu 10 intrări pentru copii şi pensionari.

Pentru cei care vor dori o baie de soare la Plaja Nicolina, preţul unui bilet rezervat adulţilor este de 8 lei, iar pentru accesul la nămol se vor plăti 2 lei. Abonamentele pentru pensionari vor fi de 10 lei, în acest preţ fiind incluse 10 intrări la plajă.

Şi Baza de Agrement Ciric îi aşteaptă pe toţi cei care vor să se bucure de petrecerea timpului liber într-un mod relaxant.

O baie în piscină şi odihna pe un şezlong se vor face în baza unui bilet de 15 lei (12 lei fără şezlong). Copiii, pensionarii şi studenţii se vor bucura de apa răcoritoare a bazinelor plătind doar 8 lei. Abonamentele la piscine sunt de 122 de lei pentru adulţi (10 intrări) şi de 61 de lei pentru copiii sunt 10 ani, dar şi pentru pensionari şi studenţi.

Bărcile sau hidrobicicletele vor putea fi închiriate contra sumelor de 10 lei pentru 30 de minute, respectiv 20 de lei pentru 1 oră.

O partidă de o oră de tenis de câmp va costa 20 de lei de persoană, în timp ce una de 2 ore va fi posibilă achiziţionând un bilet de 30 de lei.

O oră de sport pe terenul multifuncţional va putea fi practicată pentru suma de 61 de lei, două ore de mişcare fizică costând 81 de lei.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

39 − 30 =