Si-a atacat sotia cu cutitul in momentul divortului. Procurorii explică modul în care a avut loc tentativa de crima din Primăria Belceşti

0
107

Un dosar penal a fost deschis pe numele bărbatului care luni dimineaţa şi-a înjunghiat soţia în incinta Primăriei Belceşti, acesta aflându-se în prezent în custodia Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Hârlău.
Într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi este explicat modul în care a avut loc agresiunea.
Din primele investigaţii de la locul comiterii faptei de violenţă a rezultat că soţii A.D. (40 de ani) şi A.R.G. (30 de ani) s-au deplasat împreună cu un vecin la sediul Primăriei comunei Belceşti pentru a depune actele necesare şi a demara formalităţile pentru divorţul amiabil. După ce au ajuns în holul instituţiei, A.D. s-a răzgândit şi nu a mai dorit să depună actele, după care a ieşit cu soţia sa A.R.G. în curtea primăriei. La un moment dat în timpul discuţiilor între cei doi, soţul a scos un cuţit şi un spray iritant-lacrimogen cu care şi-a atacat soţia şi pe vecinul lor”, se precizează în comunicat.
Sursa citată menţionează că victima a încercat să se refugieze în sediul primăriei, dar a fost ajunsă din urmă de soţul ei, care i-a aplicat mai multe lovituri de cuţit în zone vitale ale corpului, până la intervenţia vecinului, care a reuşit să-l îndepărteze pe agresor de lângă aceasta.
“Victima a fost transportată la o unitate medicală din municipiul Iaşi, în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare pentru salvarea vieţii, în timp ce agresorul a fost prins şi se află în custodia lucrătorilor de poliţie din cadrul Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Hârlău. În prezent, activităţile de urmărire penală sunt în curs, procurorul criminalist aflându-se în localitatea unde s-a produs agresiunea şi desfăşurând activităţile necesare, urmând să dispună măsurile legale ce se impun faţă de autorul faptei“, mai sustin procurorii.
Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here