Sobolani, soareci si gandaci in ghetoul Primariei din Tudor. Chirica, socat de mizeria pe care o gestioneaza Primaria

0
67

În urma mai multor reclamatii venite din partea chiriasilor caminului social din Bd. Tudor Vladimirescu, aflat in subordinea Primariei, primarul Mihai Chirica a facut o vizita inopinata, in urma careia a constatat o serie de grave abateri de la normele de curățenie și conviețuire comună. Edilul-șef s-a crucit de cele vazute, pornind de la starea deplorabilă a clădirii și pana la condițiile de igienă precare, stări de lucruri care denotă o ineficace administrare a imobilului.
Având în vedere aceste aspecte negative, primarul Mihai Chirica a decis pe loc sancționarea administratorului căminului prin penalizarea cu 10% din salariul acestuia, pe o lună, precum și sancționarea prin avertisment a directorului Direcției Fond Locativ, Cristina Balan.
Chirica a mai dispus ca remedierea celor constatate să fie efectuată în maxim 48 de ore si aici vorbim de deratizarea generala, deoarece locatarii se plang de existenta sobolanilor, soarecilor si gandacilor care ajung si in camerele de la etajele superioare.
Totodată, pornind de la exemplul negativ oferit de starea de lucruri de la căminul social din Bd. Tudor Vladimirescu, primarul Mihai Chirica a dispus Corpului de Control să întreprindă controale riguroase la toate imobilele aflate în administrarea Primăriei Municipiului Iași. În condițiile în care vor fi descoperite situații asemănătoare, persoanele vinovate vor fi sancționate.
Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =