Somaj tehnic dispus de primarul Chirica, in randurile angajatilor. Primii trimisi acasa sunt angajatii de la Crese si de la Eco Piata

0
70

Dată fiind evoluția situației la nivel național și internațional și utimele decizii luate la nivel național, primarul Mihai Chirica a convocat astăzi, 23 martie, la Palatul Roznovanu, o nouă ședință a Comitetului Local pentru Situații de Urgență destinată luării unor măsuri de prevenire a infecției cu noul coronavirus SARS-CoV-2 (care provoacă maladia COVID-19) în Municipiul Iași.

Printre masurile dispuse azi se regaseste si  cea privind trecerea in somaj tehnic a unor angajati din subordinea Primariei Iasi. Astfel, incepând cu data de 24 martie Direcția Creșe își va diminua activitatea la 50 de angajați, prin rotație, iar restul angajaților vor intra în șomaj tehnic.

Tot incepand cu data de 24 martie activitatea din Bazar și Târgul de cherestea va fi închisă. Personalul angajat al SC Eco Piața care își desfășoară activitatea în aceste locuri poate fi trimis în șomaj tehnic. Implementarea măsurii va fi asigurată de S.C. EcoPiața SA.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here