Spectacol al Filarmonicii cu soprana Elena Mosuc, la Palas Iasi

0
59

Si în acest sfârsit de săptămână, Palas Mall le propune clienților să își îmbogățească timpul petrecut la cumpărături cu evenimente interesante. Târg de antichități și târg dedicat copiilor, campionat internațional de Capoeira, eveniment dedicat culturii chineze, festival al multiculturalității și workshop pentru pasionații de modă sunt propunerile pentru week-end.

Joi, 28 mai 2016, de la ora 20.00, Atriumul Palas Mall va deveni scena unui impresionant spectacol de muzică clasică. Concertul vocal simfonic extraordinar va fi susținut de Orchestra Simfonică și Corul Academic „Gavriil Musicescu” din cadrul Filarmonicii de Stat „Moldova” Iași, dirijate de maestrul Constantin Adrian Grigore. Evenimentul va beneficia de prezența unei invitate speciale, soprana Elena Moșuc, prim solistă a Operei din Zürich. Alături de ea, pe scenă va urca și violonista Mălina Ciobanu, elevă a Colegiului Național de Artă „Octav Băncilă”. Concertul face parte din programul Festivalului Internațional al Educației.

De vineri până duminică, în perioada 27 – 29 mai 2016, toţi cei pasionaţi de suveniruri care au rezistat trecerii anilor sunt invitaţi la o nouă ediţie a Târgului de Artă şi Antichităţi, organizat în parteneriat cu Bucovinart. Clienţii vor putea admira şi cumpăra cele mai elegante exponate înnobilate cu patina timpului: ceasuri, porţelanuri, numismatică, filatelie, bijuterii, mic mobilier, tablouri, accesorii, decoraţiuni şi multe alte articole învăluite în mister.

În perioada 27 mai – 1 iunie, pe esplanada Palas Mall, intrarea dinspre Palatul Culturii, se va desfășura Târgul Copilăriei. Părinții vor putea alege un cadou inedit pentru prichindelul lor, în timp ce ștrengarii își pot îmbogăți colecția de jucării. Expozanții s-au pregătit cu bijuterii și accesorii pentru cei mici și cei mari, genți, pălării, jucării, lego, dar și activități interactive și facepainting.

Vineri, 27 mai 2016, de la ora 18.00, Atriumul Palas Mall va găzdui un eveniment dedicat culturii chineze. Evenimentul este organizat de Asociația EuroEd și cuprinde momente de dans, muzică instrumentală și vocală, prezentare de costume și kung fu, ilustrând spiritul energic al Chinei. Cei interesați vor putea să deguste preparate specifice gastronomiei asiatice de la Chinese Restaurant by Li, să descopere arta servirii ceaiului sau să învețe să își scrie numele după caligrafia chineză.

Vineri și sâmbătă, de la ora 16.00, și duminică, de la ora 13.00, în parcul Palas vor avea loc demonstrații de Capoeira, care fac parte din Festivalul Internațional JOGO DA VIDA, organizat de Asociația Sportivă K-NOI şi GRUPO CAPOEIRA BRASIL ROMÂNIA. Cei care preferă mișcarea în aer liber sunt invitați să îi admire pe practicanții sportului care îmbină artele marţiale cu dansul african.

Sâmbătă, 28 mai, de la ora 10.30, în sala Mozart a centrului de evenimente Congress Hall Palas, Ana Morodan, cel mai important blogger de modă și stil personal din România, va susține un curs de fashion. Participanții vor afla noutăți despre modă, tendințe, eleganță și trucuri care să îi ajute în definirea stilului personal. Mai multe informații despre înscriere și eveniment sunt disponibile pe www.rosesociety.ro.

Duminică, năzdrăvanii sunt așteptați la un eveniment special pregătit pentru ei. Palatul Copiilor Iași îi invită în parcul Palas, de la ora 11.00, unde se vor desfășura concursuri de desene pe asfalt și de lansare zmeie. În același timp, în Atrium va fi o paradă a costumelor de carnaval.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 6 =