Spectacol de teatru pentru copii si targ de Valentine`s Day, in week-end, la Palas Mall

0
48

Un sfârșit de săptămână amuzant se anunță pentru prichindei, la Palas. Cei mici vor afla povestea „Regatului Inimioarelor”, spusă de Teatrul Zbribulici. Cadouri pentru persoanele dragi sunt propunerea târgului de Valentine`s Day, iar cumpărăturile din Palas Mall sunt răsplătite cu premii.

 Zilele următoare sunt dedicate iubirii, în ansamblul Palas. De vineri până marți inclusiv, în perioada 10 –  14 februarie 2017, clienții vor descoperi la etajul 1 al Atriumului numeroase sugestii de cadouri pentru perechea lor, la târgul Valentine`s Day, dedicat îndrăgostiților. Bijuterii felurite, accesorii pentru doamne și domni, genți și articole din piele naturală, cosmetice bio și multe alte obiecte lucrate manual și nu numai sunt propunerile expozanților.

În ultima zi de vacanță, copiii au liber la distracție, în ansamblul Palas. Duminică, de la ora 18.00, la parterul Atriumului, năzdrăvanii sunt invitați la o reprezentație amuzantă și educativă a Teatrului Zbribulici. Micii spectatori vor descoperi „Regatul Inimioarelor”, o poveste despre prietenie și frumusețea ei, ale cărei personaje vor fi cărțile de joc. În regatul în care a fost interzisă distracția și muzica, fata de „inimă roșie” și frații săi au pornit în căutarea prieteniei, iar cei care îi vor susține în fața regelui vor fi chiar prichindeii din public. Spectacolul este unul interactiv, cu muzică și dans, care îi încurajează pe copii să fie veseli și iubitori.

Până pe 14 februarie, cei care fac cumpărături în valoare de minimum 150 de lei din magazinele preferate se pot înscrie la tombola campaniei „Dragoste la Veneţia”. Un client norocos va câştiga, prin tragere la sorţi, chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, un sejur pentru el şi jumătatea sa, la Carnavalul de la Veneţia. În plus, zilnic, primii 210 participanți vor fi răsfăţaţi cu premii dulci şi invitaţii la cafea pentru două persoane, la centrul de premiere din Atrium.

Vineri și luni, în intervalul orar 16.00 – 20.00, sâmbătă și duminică, între orele 13.30 și 19.30, dar și de Valentine`s Day, între orele 14.00 și 20.00, cuplurile își pot realiza amintiri la In Love Photo Corner, în Atrium. În plus, pe 14 februarie, îndrăgostiții vor avea parte de un spectacol dedicat iubirii. De la ora 18.00, hair stiliştii salonului L’Arte Donna Carina Beauty Center vor oferi demonstrații în cadrul evenimentului Artistic Vision, iar de la ora 19.00, cei prezenți vor fi încântați cu un recital susținut de artistul suedez Henrick Solera.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

89 − = 85