Spectacol extraordinar: „Pledoarie pentru armonie“. Fuego si Stela Enache, în sprijinul tinerilor artişti

0
73

Asociația „Viitor de 7 Stele” organizează marți, 6 iunie, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenților, spectacolul „Pledoarie pentru armonie“, un regal muzical-artistic alcătuit din momente semnate de invitaţi speciali.

Paul Surugiu – Fuego, Stela Enache şi Maria Stoianov, alături de interpretele Tatiana Romaniuc și Doina Sârbu din Republica Moldova, Gabriela Grădinariu, Ștefania Iacob și poetul bucovinean Sorin Poclitaru invită publicul într-un periplu prin genuri muzicale diferite (folk, muzică populară, muzică ușoară), la interludii de dans, poezie și expoziții de pictură.

Scopul spectacolului este de a promova tinere talente de pe ambele maluri ale Prutului. Astfel, alături de artiștii pe care îi cunoaştem şi îi prețuim, pe scenă vor evolua și tineri cu aptitudini deosebite care au nevoie de sprijin și promovare. Le amintesc pe Daniela Pleșca (11 ani), din Republica Moldova, și Miriam Dascălu (6 ani), din Iași, cu voci extraordinare, pe dansatorii de la clubul de dans sportiv Dance Planet.ro, precum și pe tinerii artiști plastici ieșeni Diana Gîrlea (11 ani), Victoria Ceban (22 ani), Alexandra Meda Dascălu (12 ani) care îşi vor expune lucrările alături de cele ale lui Fuego.Vom demonstra din nou că Arta merită și poate avea un viitor de 7 stele!“, a declarat Gabriela Grădinariu, președintele Asociației „Viitor de 7 Stele”.

Toate fondurile obţinute din vânzarea biletelor vor fi investite de către Asociația „Viitor de 7 Stele” în sprijinirea tinerilor talentați care doresc să transforme pasiunea lor, arta, în carieră. Până în prezent au fost oferite burse speciale, s-au organizat spectacole, lansări și tabere tematice, precum și alte evenimente de promovare a artiștilor.

Biletele vor putea fi achiziţionate de la Casa de bilete a Casei de Cultura a Studentilor Iaşi.

Asociaţia „Viitor de 7 Stele“ desfășoară activități cultural-caritabile consacrate susținerii tinerilor aflați la început de carieră și valorizează artiştii care şi-au dedicat viaţa Artei. Fondatoarea Asociaţiei este doamna Gabriela Grădinariu, interpret şi unul dintre cei mai cunoscuţi avocaţi ieşeni. Prin activitatea „Viitor de 7 Stele“, Gabriela Grădinariu a devenit un promotor dedicat al evenimentelor artistice şi al încurajării talentelor care nu au susţinerea financiară necesară pentru a reuşi o cariera.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here