Spectacol grandios de operă în aer liber – „3 tenori ieșeni”, in Piata Palatului. Atentie, restrictii de circulatie!

0
174

Sâmbătă, 9 iulie 2022, de la ora 20:00, Ateneul Național din Iași vă invită la un concert impresionant de arii de operă și canzonette, în Piața Palatului Culturii.
După un model internațional bine-cunoscut, concertul 3 tenori ieșeni aduce în fața publicului trei artiști lirici îndrăgiți ai scenei ieșene: Andrei Fermeșanu, Florin Guzgă și Andrei Apreotesei. În cadrul evenimentului vă veți bucura și de prezența extraordinară a maestrului Eugen Doga, alături de invitații speciali soprana Ana-Maria Donose și baritonul Alexandru Constantin.
Stagiunea pe care o încheiem a fost una plină de emoții, dar, în egală măsură, de succes atât pentru echipa Ateneului cât și pentru publicul care a fost alături de noi. Putem spune că a fost una dintre cele mai bune stagiuni ale Ateneului, din punct de vedere artistic, dar poate cea mai bună din punct de vedere financiar. Sperăm ca această gală să fie pe placul publicului și să se ridice la înălțimea rezultatelor obținute în ultimul an.” a declarat Andrei Apreotesei, managerul Ateneului Național din Iași.
Artiștii care vor urca pe scenă vor fi acompaniați de Liber Artis Orchestra, iar la pupitrul dirijoral se va afla maestrul Daniel Jinga, manager al Operei Naționale București. O prezență deosebită o va avea și Corul de Copii al Municipiului Iași, condus de Raluca Zaharia.
Evenimentul este organizat de Ateneul Național din Iași, în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași.
Accesul la eveniment este gratuit.

Pe perioada desfășurării evenimentului, circulația auto va fi închisă pe strada Anastasie Panu, de la intersecția cu str. Achim Stoia până la intersecția cu str. Palat și pe str. Palat de la intersecția cu str. Anastasie Panu până la intersecția cu str. Sfântul Andrei, precum și circulația tramvaielor prin fața Palatului Culturii.
Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here