Spectacol grandios pregatit de Opera Iasi in fata Palatului Culturii

0
75

Opera Națională Română din Iași a început pregătirile pentru stagiunea 2022-2023, care se va deschide pe 10 septembrie. Spectacolul inaugural va fi „Magia serii în sunet și lumină”, eveniment de tradiție, care atrage mii de spectatori în fiecare an. Față de stagiunile precedente, grandioasa reprezentație în aer liber, ajunsă la a XI-a ediție, va avea loc de această dată în fața Palatului Culturii. Ora de începere a galei va fi 20:00.
E deja o tradiție ca stagiunile Operei din Iași să se deschidă cu o somptuoasă gală în aer liber, ce de 11 ani adună mii și mii de spectatori. Elementele de noutate ale ediției de anul acesta sunt, pe de o parte, amplasarea scenei în ambientul inedit al Esplanadei Palatului Culturii și, pe de altă parte, alegerile repertoriale. Constanța este oferită de nivelul implicării și dăruirii cu care noi, artiștii si tehnicienii Operei ieșene, alături de invitații noștri deopotrivă, ne așteptăm publicul atât de drag! Va fi o sărbătoare a artei și culturii, care va deschide larg porțile celei de-a 66-a stagiuni din istoria teatrului liric ieșean” a declarat managerul interimar al Operei Naționale Române din Iași, Andrei Fermeșanu.
Luna viitoare, Opera ieșeană va oferi publicului în sala proprie următoarele spectacole: „Zâna păpușilor” (11 septembrie – ora 11:00), „Les pêcheurs de perles” (18 septembrie – ora 18:30) și „Carmen” (21 și 22 septembrie, ora 18:30). Ultimul eveniment din septembrie susținut de Opera Iași, „Recital de toamnă”, va avea loc pe data de 25, cu începere de la ora 18:30, în Sala „Henri Coandă” a Palatului Culturii.
Biletele de intrare la cele cinci reprezentații amintite vor fi puse în vânzare săptămâna viitoare.
Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here