Spectacole de teatru si Pet Event, la Palas, in acest week-end

0
49

Un nou weekend relaxant, în ansamblul din inima Iaşului: spectacole de teatru pentru cei mici şi cei mari, în Amfiteatrul Palas, expoziţie de frumuseţe canină şi multe surprize la PET EVENT, târg de rechizite şi premii la cumpărături.

 Vineri seara, ieşenii sunt invitaţi la un nou spectacol de teatru de înaltă calitate, în Amfiteatrul Palas. De la ora 20.00, publicul va avea ocazia să le admire pe actriţele Florina Cercel, Carmen Tănase, Virgina Rogin și Carmen Ionescu în piesa „Gaiţele”, regizată de MC Ranin.

 Cei mici sunt invitaţi la teatru şi în această duminică. De la ora 10.00, copiii sunt așteptați la spectacolul „Peter Pan”, în regia lui Iulian Ioan Sandu, o producție a Ateneului Iași. Alături de Peter Pan și de alte personaje haioase, fioroase sau inocente, cei mici vor porni spre o țară a visurilor și a întâmplărilor minunate. Din distribuție fac parte: Codrin Dănilă, Cezara Fantu, Nicholas Kerezsy, Teodor Giurcanu, Erica Moldovan, Andrei Ciobanu, Ana Hegyi, Vlad Baba, Arun Cotic, Dragoș Maftei, Marian Nechifor și Ionel Apetrei. Biletele pot fi achiziționate de la Centrele Info Palas Mall. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de un discount de 10%.

Un nou week-end relaxant, prietenii necuvântători ai ieşenilor vor fi în centrul atenţiei în ansamblul Palas. Sâmbătă şi duminică, în piaţeta centrală din parc se desfăşoară cea de-a şasea ediţie a PET EVENT. În ambele zile, de la ora 10.00, vizitatorii vor putea admira o expoziţie de frumuseţe canină oferită de Asociaţia Chinologică Iaşi. De la ora 16.00 şi 18.00 sunt programate diverse jocuri şi competiţii, iar de la ora 17.00, demonstraţii de dresaj oferite de Poliţia Iaşi.

Distracţia va fi asigurată prin concursuri cu premii şi jocuri haioase: „pista ispitelor”, „traseul cu obstacole”, „sincronizare în dans”, „best outfit”, „Ia loc sau ieși din joc!” sau „biscuitul zburător”. Posesorii de iepurași sau porcușori de Guineea sunt provocați sa se întreacă pe un traseu de tip labirint. Evenimentul este organizat de „Events by Ioana Gamen”.

Până pe 17 septembrie, Târgul Excelsior îi aşteaptă în Atrium pe cei care mai au de cumpărat rechizite pentru şcoală. Vor găsi aici: ghiozdane, rechizite, manuale, bibliografie școlară, seturi creative şi mii de alte articole folositoare.

Campania care îi recompensează pe cei care fac cumpărături din Palas Mall continuă până duminică. Dacă se înscriu la centrul de premiere amenajat în zona Guess cu bonurile în valoare de minimum 150 de lei şi se numără printre primii 180 de clienţi din fiecare zi, ieşenii vor câștiga garantat ghiozdane, spinnere, lentile pentru telefon cu efect „fish eye” sau băuturi răcoritoare. Iar pe 17 septembrie, prin tragere la sorţi, trei cumpărători vor primi câte un iPhone 7, iar alţi trei vor fi răsplătiți cu seturi sportive în valoare de 1.000 de lei fiecare.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 62 = 66