Spectacole pentru copii în weekend la Ateneu

0
74

Personaje foarte cunoscute și îndrăgite ale copilăriei îi așteaptă pe cei mai puși pe distracție dintre spectatori în acest weekend la Ateneu:

Spectacol de teatru „Păcală și Tândală la școală”, regia Andrei Ciobanu, sâmbătă, 18 noiembrie 2017, ora 11.00, în Sala Mare de spectacole „Radu Beligan”. Preț bilet 8 lei

Întâmplările celor mai îndrăgite personaje populare românești, Păcală și Tândală, continuă cu cei doi care merg la școală. Ce vor avea cu ei în ghiozdane? Ce vor face în pauza mare? Vor face față întrebărilor profesorilor? Ce note credeți că vor lua? Haideți cu toții, cu mic cu mare să fiți colegi în aceeași clasă cu Păcală și Tăndală și să îi ajutați să își învețe lecția! Ca de obicei, nu vor lipsi poveștile cu pilde, dansurile și cântecele vesele. Sâmbătă, pe 18 noiembrie 2017, la ora 11, strigăm catalogul! Doar la spectacolul ,,Păcală și Tândală la școală” ce va avea loc în Sala Mică a Ateneului din Iași.

Regie: Andrei Ciobanu

Distributie: Ionut Ginju

Andrei Ciobanu

Durata spectacolului: 45 min

Spectacol interactiv, recomandat tuturor categoriilor de vârstă!

Biletele au fost puse în vânzare la prețul unic de 8 lei și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30, sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

Spectacol de teatru interactiv „Călătorie în lumea desenelor”, Showlandia, duminică, 19 noiembrie 2017, ora 11.00, în Sala Mare de spectacole „Radu Beligan”. Preț bilet 20 lei/ 15 lei

Duminică, 19 noiembrie, orele 11:00 și 12:30, Showlandia prezintă spectacolul “Călătorie în lumea desenelor”.  Spectacolul va avea loc la Ateneul din Iași . Pentru biletele achiziționate inticipat de joi până sâmbătă între orele 17:00 și 19:30 prețul biletului este de 15 lei/persoană. Prețul biletului în ziua spectacolului este de 20 lei/ persoană (în limita locurilor disponibile). Biletele pot fi achiziționate din Foaier.  În cadrul spectacolului, copiii se vor întâlni cu personajele lor favorite din desenele animate (actori deghizați care personifică personajele).  55 minute pline de haz pentru toată familia. 

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here