Spitalul de Recuperare va prelua pacienti non-Covid 19 de la Spitatul „Sf. Spiridon”

0
77

Începând de miercuri, 29 aprilie 2020, Spitalul Clinic de Recuperare Iași, unitate medicală aflată în coordonarea municipalității, va trata pacienții cu patologie medicală non-Covid 19 proveniți de la Spitalul Clinic de Urgență „Sf. Spiridon” Iași.

Viitorii pacienți care vor fi trataţi la Spitalul de Recuperare, care vor avea la dispoziție 90 paturi, vor fi testați, la internare, prin teste PCR, testare de care va beneficia și personalul medical și nemedical care își desfășoară activitatea în cadrul spitalului din subordinea municipalității.

Prin această măsură, Primăria Municipiului Iași dă o nouă dovadă de solidaritate față de sistemul medical ieșean în lupta împotriva noului coronavirus. Vrem să asigurăm o rezervă de paturi pentru Spitalul Sf. Spiridon, atât ca măsură de prevenție în lupta cu această pandemie, dar și în semn de solidaritate față de personalul medical ieșean aflat în prima linie de luptă în combaterea acestei boli. Vreau să asigur tot personalul Spitalului de Recuperare, fie că vorbim de cadrele medicale, fie că vorbim de ceilalți angajați ai spitalului, de tot sprijinul Primăriei Municipiului Iași în această provocare.Toți trebuie să ne asumăm cu responsabilitate această misiune care va fi o mână importantă de ajutor în bătălia care se duce în aceste zile. Știu că nu va fi ușor, dar doar împreună vom reuși să câștigăm acest război important pentru sănătatea tuturor românilor!, a declarat primarul Mihai Chirica.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here