Spumant politic! Andrei Postolache: “La Iasi nu avem PSD si nici PNL, avem niste fricosi care tremură în fata Bucurestiului”

0
57

Intr-o postare pe pagina personala de facebook, liderul formatiunii “Petru Iasi”, Andrei Postolache, lanseaza un atac virulent impotriva “partidelor plapuma”, sustinand ca PSD si PNL Iasi nu constituie decat niste grupuri de marionete manevrate de Bucuresti.

La Iasi nu avem PSD si nici PNL, avem niste fricosi care tremură în fata Bucurestiului. Si asta e o problemă mare. Oameni care nu au nimic al lor care să le permită să stea drepți, cu o carieră politică dependentă total de pixul lui Dragnea sau Gorghiu care să-i pună pe vreo listă, nu au cum să pună vreodată nevoile Iașului înaintea ordinelor pe linie de partid venite de la București. PSD Iași și PNL Iași nu merită niciun vot pentru că ele practic nu există. Ar fi același lucru dacă cei de la centru ar pune pe aici prin Iași niște holograme din alea ca prin aeroporturi de pe care să ne vorbească Dragnea și Gorghiu, și banii pe care-i dau pe filialele astea să-i doneze la ceva caritate ca să facă ceva util cu ei. PNL Iași se joacă de-a alegerile interne, vin ei cu o listă acolo (proastă dar nu contează), o trimit la București, se întoarce schimbată fundamental, fără nicio explicație. În momentul ăsta PNL Iași a devenit PNL Tănacu, gata, s-a terminat”, sustine Andrei Postolache.

“ALDE si PMP sunt niste Kaufland-uri de provincie”

In ce priveste tabara PSD, Postolache nu-l menajeaza deloc pe Chirica, sustinand ca acesta este “un jemecher” care ii tine palma “tălâmbului din PSD”- Sorin Iacoban, si se ia de gat cu Dragnea pentru trimiterea la Iasi a “criminalului din Colectiv” – Nicolae Banicioiu.

La PSD, Chirica o face mai pe jmecherul și se laudă mai mult, dar se întâmplă fix același lucru: lista lui (foarte proastă de altfel) este schimbată radical de Dragnea. Printre altele ajunge pe listă Banicioiu, ministrul sănătății de la Colectiv, pe locul 2, adică va intra ca deputat de Iași. Ăla care era sigur că are situația sub control și nu are nevoie de niciun ajutor din afară. Imediat, ca răzbunare, apare un articol nesemnat în BZI, fițuica de casă a lui Chirica, în care Dragnea e trădător de patrie. Cei care recunosc stilul zic că articolul a fost scris probabil chiar de Iacoban, una din (proastele) alegeri ale lui Chrica, scos de pe listă de Dragnea. Oricum ar fi, avem de a face și aici cu PSD Tănacu.

Despre ALDE, PMP și alții nici nu are rost să discutăm, filialele lor de aici nu au avut niciodată pretenția de fi mai mult decât niște avanposturi ale centrului, niște Kaufland-uri de provincie”, mai spune Postolache.

Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here