Star de renume mondial pe scena Operei Iași

0
59

Opera Națională Română din Iași pune în vânzare biletele de intrare la spectacolele programate în luna aprilie. Evenimentele lunii viitoare vor aduce pe scena teatrului liric ieșean, alături de îndrăgiții soliști ai instituției, câțiva invitați de seamă.
Între aceștia se numără și celebrul Ștefan Pop, una dintre vedetele actuale ale operei mondiale. Câștigător a numeroase premii importante, între care Placido Domingo’s Operalia 2010, International Music Competition Seul 2010 și Oscar della lirica – Golden Opera for Young Generation 2019, tenorul a fost aplaudat pe scene celebre ale lumii, precum Opera Viena, Opera Paris, Opera Berlin, Teatrul Regal Madrid, Opera Regală din Londra Covent Garden. Alături de renumita soprană Angela Gheorghiu, Ștefan Pop a susținut luna trecută cinci reprezentații în renumitul teatru londonez.
La Iași, starul originar din Bistrița va interpreta rolul Ducele de Mantova în spectacolele ”Rigoletto”, de Giuseppe Verdi, care vor avea loc pe 1 și 3 aprilie. Anul trecut, Ștefan Pop a putut fi admirat în ”Rigoletto” la Teatrul Antico di Taormina, cu Leo Nucci în rolul titular și Placido Domingo la pupitrul dirijoral, iar la Teatro Comunale ”Luciano Pavarotti” di Modena a participat, în aceeași capodoperă verdiană, într-o producție dedicată memoriei inegalabilului Luciano Pavarotti.
Programul complet al evenimentelor lunii aprilie la Opera Națională Română din Iași poate fi găsit pe site-ul instituției, operaiasi.ro, de unde pot fi achiziționate și bilete. Tichete de intrare la reprezentațiile lunii viitoare se vor vinde și la Agenția Operei, situată în foaierul instituției.
Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 69 = 79