A supravietuit asediului din Leningrad, dar a murit dupa ce a fost arestata pentru ca ar fi furat unt dintr-un supermarket

0
67

O rusoaica in varsta de 81 de ani a supravieuit asediului din Leningrad, in Al Doilea Razboi Mondial, dar a murit in arestul politiei, unde fusese plasata pentru ca ar fi furat unt dintr-un supermarket din Sankt Petersburg.

Rauza Galimova a murit in urma unui atac de cord la scurt timp dupa ce a fost dusa la sectia de politie, relateaza rt.com. Femeia suspectata ca ar fi suferit de dementa a fost verificata de personalul de la securitate al unui supermarket, dupa ce platise aproape toate produsele pe care le cumparase, arata sursa citata.

Angajatii au gasit insa trei pachete de unt care costau aproximativ 3 euro pentru care femeia nu platise si au solicitat interventia politiei dupa ce aceasta a refuzat sa plateasca o amenda. Furtul unor obiecte care costa mai putin de 14 euro nu este considerat o infractiune in Rusia, dar cei care fac acest lucru si sunt prinsi trebuie sa plateasca o amenda.

Moartea femeii a starnit un val de furie in mediul online, multi dintre internauti intrebandu-se de ce incidentul nu a fost gestionat de autoritati in alt mod, astfel incat aceasta sa nu fie umilita. Valva creata l-a obligat pe directorul supermarketului sa-si recunoasca public greseala, in timp ce politia a lansat o ancheta interna.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here