Surprizele finalului de stagiune la Opera Romana din Iasi. Spectacol grandios cu peste o mie de costume pe scena

0
59

Finalul de stagiune al Operei Romane din Iasi cuprinde un numar de 7 spectacole de exceptie. Printre acestea se remarca „Sunetul muzicii”, o surpriza lirica pentru toate varstele, pe care managerul Operei din Iasi, Beatrice Rancea, a pregatit-o pentru data de 1 iunie, de Ziua Copilului.

Pe data de 3 iunie, pe scena Operei va fi reluat „Indiile galante”, un spectacol extrem de apreciat de public, in care vor fi debuturi importante.

Sunt tineri din cor care vor avea partituri in debutul acestui spectacol grandios, in care publicul va admira peste 1000 de costume pe scena, in faimoasa regie a maestrului Andrei Serban. Avem o reproducere perfecta a spectacolului operei Garnier din Paris, pentru ca am primit pe gratis drepturile de autor pentru a reprezenta spectacolul si din punct de vedere scenografic”, a declarat Beatrice Rancea, managerul Operei Romane din Iasi.

Alte spectacole pregatite pentru publicul iesean sunt Lacul lebedelor, Spargatorul de nuci, doua spectacole care se vor bucura de concursul unor invitati de marca de la Opera din Bucuresti, care vor sustine aceste partituri coregrafice. Acestora le vor urma Rigoletto si Barbierul din Sevilla, stagiunea urmand a se incheia pe 1 iulie, cu Aida.

Iata, ca dupa 2 ani reusim sa aducem in atentia publicului acest spectacol important. Nu am mai reusit sa-l mai jucam, deoarece nu am avut sustinere financiara pentru a avea numarul de figuranti si de colaboratori care fac acest spectacol sa aibe aceasta amploare si aceasta desfasurare de spectacol grandios cu care am obisnuit publicul”, a conchis Beatrice Rancea.

Aida POPA 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 2 =