Tancuri si tehnica militara, dar si parada cu peste 40 de masini de epoca, in week-end, la Palas

0
71

Sfârșitul de săptămână vine cu evenimente captivante la Palas. Curioșii vor putea admira cele mai impresionante exponate de tehnică blindată de infanterie, tancuri și armament, iar nostalgicii se vor delecta cu o prezentare de veritabile bijuterii pe patru roți. Tot în week-end, cei care sunt în căutarea locuinței perfecte sunt așteptați la Salonul Imobiliar Palas Iași 2018.
Sâmbătă, 21 aprilie 2018, în ansamblul Palas se marchează Ziua Forțelor Terestre Române. De la ora 10.00, pe esplanada de la intrarea principală în Palas Mall, dinspre Palatul Culturii, cei pasionați de domeniul militar se vor delecta cu un adevărat spectacol de forță, oferit de Brigada 15 Mecanizată „Podu Înalt”. Curioșii, indiferent de vârstă, vor descoperi tehnică blindată de infanterie și tancuri, echipamente de apărare antiaeriană, artilerie, cercetare, comunicații, apărare chimică, biologică, radiologică și nucleară, dar și poliție militară. De asemenea, vor putea vizita standurile cu armament din dotarea militarilor, cu povești din misiunile internaționale și teatrele de operațiuni. Totodată, va fi amenajat și un poligon de tragere airsoft, spre încântarea prichindeilor. Despre misiunile militarilor vor vorbi și fotografiile expuse, iar atmosfera va fi completată cu un concert susținut de Muzica Militară a Garnizoanei Iași.
Duminică este o nouă zi captivantă. De această dată, spectacolul va fi oferit de bijuteriile pe patru roți. De la ora 11.00, în piațeta principală din parcul Palas vor staționa modele impresionante de mașini care au făcut istorie. Evenimentul, organizat de Retromobil Club România, Filiala Iași, oferă publicului prilejul de a admira automobile de epocă, impresionante prin designul și rezistența lor în timp. Nostalgicii vor descoperi peste 40 de autovehicule de colecție, care cuceresc prin unicitatea și eleganța lor. Pe lângă modelele Dacia 1300 și Trabant, pasionații vor descoperi și exponate Oldsmobile, FIAT, Bentley, Rolls Royce sau Mercedes, cu peste 30 de ani de la fabricație. Cât timp admiră „bătrânele doamne”, publicul va fi încântat și cu muzica Formației 7 Klasse.
De vineri până duminică inclusiv, Atriumul Palas Mall găzduiește Salonul Imobiliar. Târgul reunește aproximativ 20 de agenții imobiliare, dezvoltatori și instituții financiare, oferind vizitatorilor o imagine amplă asupra pieței rezidențiale din Iași. Cei interesați vor găsi soluții complete pentru achiziționarea sau închirierea unei locuințe, de la identificarea proprietății care se potrivește preferințelor și bugetului lor, până la modalitățile de creditare.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here