Targ de antichitati si evenimente dedicate Politiei Romane, in week-end, la Palas

0
61

În acest week-end, Palas a pregătit un program cu evenimente captivante pentru întreaga familie: târg de antichităţi, demonstraţii de karate, dar și dresaj canin, expoziţie de autovehicule de intervenţie şi multe alte surprize, cu ocazia Zilei Poliţiei Române.

De vineri până duminică, în perioada 23 – 25 martie 2018, Atriumul Palas Mall primește parfumul nostalgic al obiectelor cu patina timpului, prin Târgul de Artă și Antichități. Colecționarii vor împărtăși clienților din poveștile pieselor păstrate cu grijă din timpuri de demult și le vor oferi doritorilor prilejul de a-și îmbogăți căminul cu articole a căror valoare este sporită de trecerea anilor. Bijuterii, ceasuri de colecție, numismatică, filatelie, argintărie, piese de mic mobilier, tablouri, statuete, cărți și multe alte propuneri vor fi prezentate la Târgul de Artă și Antichități.

Sâmbătă, 24 martie, de la ora 19.00, la parterul Atriumului Palas Mall se vor desfășura demonstrații de karate. Activitatea este prilejuită de festivitatea de premiere a Campionatului Național de Karate Tradițional Fudokan pentru copii. Astfel, cei dornici să deprindă acest sport vor avea ocazia să admire mișcările celor inițiați, într-un spectacol antrenant.

Sâmbătă şi duminică, 24 și 25 martie, ieşenii sunt invitaţi să participe la manifestările organizate cu ocazia Zilei Poliţiei Române, desfășurate în ansamblul Palas. Sâmbătă, în intervalul orar 14.00 – 18.00, în parcul Palas, publicul va putea admira un detașament de tehnică al Poliţiei, format din autospeciale de intervenţie, laboratorul criminalistic şi autospeciale rutiere. Totodată, câinii special antrenați vor oferi demonstrații de autoapărare şi de identificare a unor obiecte. Duminică, între orele 11.00 și 19.00, în Atrium Palas vor avea loc activități de educație civică și rutieră pentru copii, expoziție de autospeciale și motociclete, sesiuni de informare privind acordarea primului ajutor, prezentare de tehnici de criminalistică, exerciții demonstrative și multe alte acțiuni tematice.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 57 = 64