Targ traditional de Paste si Labirintul Iepurasului, la Palas Mall

0
76

Pregătirile pentru Sărbătorile Pascale continuă, iar Palas Mall vine în întâmpinarea clienţilor cu un târg de produse specifice. Pentru cei mici, distracţia continuă în Labirintul Iepuraşului.

De marţi până sâmbătă, 7 – 11 aprilie 2015, la etajul 1 al Atriumului Palas Mall se desfăşoară Târgul Tradiţional de Paşte. Cei veniţi la shopping îşi vor putea completa lista cumpărăturilor pentru sărbători cu produse specifice. Expozanţii s-au pregătit cu articole care să înfrumuseţeze casele vizitatorilor, dar şi cu delicii pentru o masă bogată de Paşte. Ieşenii şi nu numai vor putea cumpăra icoane, ouă încondeiate şi decoraţiuni tematice, dar şi prăjituri, cozonac, pască şi preparate tradiţionale din carne.

Prichindeii dornici de un mod distractiv de a petrece săptămâna „Şcoala Altfel” sunt aşteptaţi în continuare să se amuze în Labirintul Iepuraşului, din Atriumul Palas Mall. Cei mici sunt provocaţi să se joace, să intre în labirint şi, folosindu-se de ingeniozitate, să găsească ouăle de Paşte ascunse. La finish, vor fi răsplătiţi de Iepuraş cu ciocolată belgiană. Năzdrăvanii pregătiţi să îşi demonstreze priceperea sunt aşteptaţi până pe 10 aprilie, în intervalul orar 17.00 – 19.00, iar sâmbătă, 11 aprilie, labirintul îşi deschide porţile între ora 12.00 şi ora 15.00. Distracţia continuă şi în a doua zi de Paşte, în intervalul orar 12.00 – 19.00. Iepuraşul va fi prezent pentru a-i premia pe copii şi pentru a face fotografii împreună.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here