Targul de Craciun al lasului se extinde pe axa bulevardul Stefan cel Mare si Sfânt – strada I.C. Bratianu – Piata Unirii.

0
76

Servicii Publice SA a cumpărat pentru această iarnă peste 800 de brazi în ghivece, care sunt ornați și amplasați în toate zonele orașului. De asemenea, 14 brazi mari vor fi decorați și montați pe pietonalul Ștefan cel Mare, Piața Unirii, Parcul Copou, Parcul Expoziției, Păcurari (Mimoza), Tătărași (Oancea), CUG (Rond vechi), Nicolina (Esplanada I), Alexandru cel Bun (Piața Voievozilor) și alte puncte de atracție.
Punctele principale de atracție rămân pietonalul Ștefan cel Mare și Sfânt, unde au fost montate și două tuneluri din cetină cu instalații luminoase, și Piața Unirii, deasupra căreia este deja montată o plasă luminoasă.
Firmele contractate de Primăria Municipiului Iași montează și figurinele și instalațiile electrice de iluminat festiv de-a lungul principalelor artere din zona centrală.
Târgul de Crăciun al laşului şi parcul de distracţii vor fi organizate pe axa bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt, strada I.C. Brătianu și Piaţa Unirii.
Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here