Targuri de Craciun la Palas si proiectie video pe Palatul Culturii

0
56

Au mai rămas câteva zile până la Crăciun, ocazie ideală pentru ieşeni să găsească cele mai inspirate sugestii de cadouri și să asculte colinde şi cântece de iarnă, la Palas. Și în acest an, ansamblul din inima orașului le-a pregătit clienților săi un cadou animat: o proiecție cu tematică de Crăciun, pe Palatul Culturii.

Pregătirile pentru întâlnirea cu Moș Crăciun sunt mai ușor de realizat la Palas, acolo unde se desfășoară târguri de cadouri pentru întreaga familie. Cei care doresc să le ofere persoanelor dragi obiecte aparte, care poartă semnătura unor artiști locali, sunt invitați în perioada 16 – 23 decembrie 2017 la Atelierul Artistului. La parterul Atriumului Palas Mall, în zona magazinului Zara, 10 artizani locali, membri ai Uniunii Artiştilor Plastici din Iaşi, îi întâmpină pe clienţi cu o varietate de propuneri. Vizitatorii vor găsi obiecte decorative din ceramică, sticlă sau lemn, pictate manual cu simboluri tradiționale, bijuterii din ceramică, argint, mătase, pietre prețioase și semiprețioase sau în stil steampunk, păpuși din materiale textile, genți, portofele și alte accesorii din piele.

Tot până pe 23 decembrie, în diferite zone din Palas Mall, clienții pot descoperi standurile Târgului de Cadouri Handmane. Alte sugestii sunt disponibile la Santa`s Train, din Atrium Palas Mall.

Surprizele pregătite de ansamblul Palas de sărbători continuă! De duminică, 17 decembrie, ieșenii sunt invitați să se bucure de emoția Crăciunului și prin intermediul unei proiecții video. Pe fațada sudică a Palatului Culturii, spectatorii vor descoperi simboluri ale Crăciunului, care se preschimbă și se definesc pornind de la elementele arhitecturale ale clădirii simbol a orașului. Din poveste nu lipsește simpaticul bătrânel și nici renii săi. Copiii, părinții și bunicii deopotrivă vor fi captivați de spectacolul de lumină, sunet și culoare, care va rula zilnic, din oră în oră, în intervalul 17.00 – 23.00.

Întreaga zi de duminică vor răsuna colindele în Atrium Palas. De la ora 10.30, pe scenă vor urca corul Kids Singers și micii artiști de la Palatul Copiilor, pentru a-i încânta pe cei prezenți cu melodii de sezon. De la ora 14.00, atmosfera de Crăciun va fi oferită de formația Armonia Lucis, iar prin mall vor colinda ansamblurile Monor și Maramureș. Programul de duminică va continua cu spectacolele corului de copii Angeli și al agenției Kasta Morrely Kids, dar și cu un moment de balet.

În continuare, cei nerăbdători să îl întâlnească pe Moș Crăciun sunt așteptați la Palas. Simpaticul bătrânel este prezent zilnic la jilțul său din Atrium, între orele 18.00 și 20.30. Excepție fac zilele 16 și 17 decembrie, dar și 22 și 23 decembrie, atunci când Moșul dedică și mai mult timp copiilor, în intervalul 11.00 – 20.00. În Ajun, copiii pot primi cadouri de la ora 11.00, până la ora 15.00.

În plus, cei mici sunt așteptați pe ghețarul din Atrium Palas. Cu ajutorul realității augmentate, vor călători în ținuturi înghețate, alături de pinguini hazlii, foci jucăușe și un urs polar prietenos.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

48 − 39 =