Targuri variate la Palas: Street Food Festival, arta si antichitati, handmade si leather show

0
56

Zilele următoare aduc o serie de târguri cu tematici aparte pentru publicul ansamblului Palas. Gurmanzii se vor delecta cu Street Food Festival, colecționarii sunt așteptați la Târgul de Artă și Antichități, iar cei care vor să fie în tendințe pot vizita Leather Show și Târgul Accesoriilor Fashion.

 De joi până duminică, în perioada 22 – 25 septembrie 2016, în piațeta de la intrarea principală în Palas Mall, dinspre Palatul Culturii, și în zona Hervis Sports vor fi prezenți expozanții participanți la Târgul Accesoriilor Fashion. Cei dornici să își completeze garderoba cu bijuterii, piese vestimentare și accesorii lucrate manual vor găsi articole deosebite. Târgul le oferă și posibilitatea de a alege obiecte decorative, pentru un plus de personalitate dat oricărei încăperi.

Vineri, de la ora 12.00, începe Street Food Festival, un eveniment culinar de amploare, care se va desfășura în parcul Palas. Timp de trei zile, ieșenii și nu numai vor putea savura cele mai apetisante preparate din gastronomia stradală. Printre deliciile pregătite de bucătarii Street Food Festival se numără: pizza napoletană, gulaș, quesedilla, preparate asiatice, pește, burgeri, sandwichuri și deserturi pentru fiecare gurmand. Cei pasionați de bucătărie îl vor putea întâlni peChef Foa, ambasadorul Street Food în România și cel care a creat primul restaurant cu acest specific din țară. Totodată, în fiecare seară, cei prezenți în parcul Palas vor putea combina propunerile culinare cu muzică live, funk, jazz, world music sau soul. Street Food Festival este un eveniment realizat de Agenția Why Not împreună cu Asociația Management ++.

Tot de vineri până duminică, etajul 1 al Atriumului Palas Mall va găzdui o nouă ediție a Târgului de Artă și Antichități. Colecționari din toate colțurile țării își dau întâlnire cu iubitorii de obiecte cu patina timpului, pentru a le prezenta poveștile unor piese cu adevărat aparte. Mic mobilier, tablouri, statuete, numismatică, filatelie, argintărie, decorațiuni, bijuterii, ceasuri de colecție, porțelanuri și alte articole învăluite în mister sunt propunerile târgului organizat în parteneriat cu Bucovinart.

Sâmbătă și duminică, în Atriumul Palas se va desfășura Leather Show, un eveniment dedicat articolelor din piele și blănuri. Producători autohtone, dar și din Grecia, le vor propune celor care doresc să își înnoiască garderoba cu piese vestimentare, încălțăminte, marochinărie și accesorii în tendințele noului sezon. Evenimentul este organizat de B2B Agency și va aduce mai aproape de ieșeni o selecție de articole de calitate, în ton cu zilele de toamnă. 

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + = 15