Tariceanu si Daniel Constantin, prezenti la Iasi pentru lansarea candidaturii lui Radu Botez

1
69

Mâine, vineri 8 aprilie 2016, de la ora 10.30, ALDE Iasi va organiza lansarea oficială a candidatului Radu Botez la Primăria Municipiului Iasi. Tot mâine va avea loc si prezentarea celorlalți candidați din județul Iasi. La eveniment vor participa copresedintii ALDE Călin Popescu Tăriceanu si Daniel Constantin, alături de conducerea locală a ALDE.

Lansarea candidatului Radu Botez la Primăria Municipiului Iasi, va avea loc la orele 10.30 – 12.00, în Sala Eminescu, de la Hotel Traian. La eveniment participă conducerea centrală ALDE, conducerea locală a partidului, cca 120 participanți și reprezentanți ai societății civile. Pentru a răspunde întrebărilor presei Călin Popescu Tăriceanu, Daniel Constantin, Varujan Vosganian, Radu Botez vor susține o Conferință presă, care va avea loc în intervalul orar 12.00 – 13.00, în Sala Albă de la Hotel Traian. De la ora 13.30 va începe partea a doua a evenimentului de lansare, în cadrul căruia va avea loc prezentarea candidaților ALDE la primăriile din județul Iași. Participă conducerea centrală și conducerea locală ALDE, candidații la primăriile din judetul Iași, invitați din partea filialelor ALDE din celelalte opt județe ale Moldovei și circa 350 participanti.

1 COMMENT

  1. Iata!Unul dintre putinii oameni care isi dau interesul fata de tara.Inca odata vreau sa ii multumesc lui tariceanu pentru propunerile ingenioase pe care le are la adresa situatiei economiei romane.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here