Teodor Corban a câștigat premiul pentru Cel mai bun actor în rol principal la Premiile Gopo

0
61

Actorul iesean, Teodor Corban, a câştigat premiul pentru Cel mai bun actor în rol principal pentru rolul Constantin din filmul ‘Aferim!’, la cea de-a zecea ediţie a Premiilor Gopo ce a avut loc luni seară, la Teatrul Naţional din Bucureşti. Actorul s-a aflat la cea de-a doua nominalizare pentru o statueta Gopo.
La aceeaşi categorie au mai fost nominalizaţi Gheorghe Ifrim, pentru rolul Achim din filmul ‘Bucureşti nonstop’, Emilian Oprea pentru rolul Cristian Panduru din filmul ‘De ce eu?’, Alexandru Papadopol pentru rolul Robert din filmul ‘Acasă la tata’, şi Cuzin Toma pentru rolul Costi din filmul ‘Comoara’.
La categoria Cea mai bună actriţă în rol principal, premiul a fost câştigat de Ioana Flora, pentru rolul Paula din filmul ‘Acasă la tata’ în regia lui Andrei Cohn.
Actriţa se află la a treia nominalizare la Premiile Gopo şi la cel de-al doilea premiu din carieră.
La aceeaşi categorie au mai fost nominalizate Ana Maria Guran pentru rolul Larisa din filmul ‘Lumea e a mea’, Rodica Lazăr, pentru rolul Mariana din filmul ‘Carmen’, Hilda Peter, pentru rolul Cristina din filmul ‘Box’, şi Elena Popa pentru rolul Cristiana din filmul ‘Autoportretul unei fete cuminţi’.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here