Termoservice, cea mai primitiva societate din subordinea Primariei. Iesenii fug pe capete de acriturile de la caserii

0
68

Termoservice, societatea de administrare a imobilelor din Iasi, aflata in subordinea Primariei Iasi si gestionata de Ciprian Chirita (foto dreapta) si de adjunctul Alin Aivanoaie, este din nou in topul nemultumirilor iesenilor, legate atat de calitatea precara a serviciilor, cat si de atitudinea angajatilor.

Peste faptul ca in aceasta societate nu se cunoaste principiul de baza al unei societati comerciale, si anume acela al orientarii catre client, multi ieseni care locuiesc in imobile administrate de Termoservice, sunt nemultumiti de faptul ca aplicarea de penalitati pare a fi preocuparea de capatai a conducerii acestei societati.

In timp ce toate societatile furnizoare de servicii publice au un cod aplicat pe facturi, prin care poti plati la orice un ATM sumele aferente consumului sau serviciului furnizat, la Termoservice ti se emite o factura care aminteste de perioada comunista. In lipsa unei astfel de facilitati, trebuie sa stai si cate doua ore la cozile de la ghiseele lor ca sa platesti factura, iar cand ajungi, acriturile de acolo te trateaza de parca ai fi venit sa faci un imprumut cu biletul de iesire din spital. Eu evit sa ma mai duc la caseriile lor si platesc la banca, chiar daca dau 2 lei comision la fiecare plata, dar macar nu mai vad acriturile alea”, ne-a spus Mitica Leoba, client Termoservice.

In ciuda acestor nemultumiri perpetuate din mandate trecute si ridicate la nivel de arta a nesimtirii de catre directorul Cirpian Chirita, administratia condusa de Mihai Chirica nu ia nicio masura de corectare a situatiei care afecteaza un foarte mare bazin dintre alegatorii sai.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here