Teroarea continua. Hoardele de tigani au intrat în locuinta senatorului Agrigoroaiei si i-au distrus conducta de gaz (Video)

0
78

La Iaşi, legea continuă să fie făcută de interlopii din clanurile ţigăneşti. La mai bine de 2 luni de la primele ameninţări mafiote asupra senatorului Ionel Agrigoroaiei, ţiganii din clanul Vandam nu au fost încă traşi la răspundere. Încurajaţi de pasivitatea Poliţiei şi Procuraturii, ţiganii au intrat în noaptea de vineri spre sâmbătă in locuinţa senatorului şi i-au smuls ţeava de gaz.
Au venit cu ciocanele şi au rupt ţeava de gaz. Timp de jumătate de oră a fost un miros puternic de gaz, putea să se producă o explozie. Am sunat la 112 şi au venit poliţiştii. Ulterior, au fost şi cei de la gaz, care au izolat ţevile. Vor să mă determine să plec din locuinţă”, a spus Ionel Agrigoroaei.
Acesta nu este primul incident în conflictul dintre parlamentar şi cunoscutul membru al lumii interlope. În trecut, Vandam Constantin l-a debranşat pe senator de la energia electrică şi i-a săpat o groapă în curte, spunându-i că acolo îl vor îngropa. Totul a pornit din cauza unui credit neplătit la bancă de către firma senatorului, executorii judecătoreşti scoţând la licitaţie un corp al imobilului în care locuieşte acesta, pus gaj de către acesta. În urma procedurilor de executare silită, în acel imobil s-a mutat Vandam Constantin, acesta câştigând licitaţia contra sumei de 37.000 de euro.
În acest caz, poliţiştii susţin că nu pot face pre amulte. „Noi l-am sfătuit să plece sau să intre în legalitate. Senatorul nu are autorizaţie de construcţie pentru partea de casă unde locuieşte. Dacă o obţine, i-o ia banca, aşa cum a păţit cu cealaltă parte. Cei din familia Constantin nu ne lasă nici pe noi să intrăm în curte, deoarece este proprietatea lor. Din câte cunosc, pe rol este un proces, prin care se solicită demolarea corpului de imobil unde locuieşte senatorul”, susţin poliţiştii.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here