The Box si Minis completeaza oferta delicioasa din food court-ul Palas

0
69

Arome îmbietoare, preparate proaspete și gust desăvârșit sunt doar câteva dintre ingredientele care îți vor face ziua mai bună. Food court-ul Palas le propune ieșenilor noi gusturi, fiind constant într-un proces de upgrade pentru a răspunde tuturor cerințelor în materie de preparate culinare. De curând, s-au inaugurat restaurantul pop-up The Box, cu delicii din carne, și locația Minis, unde gurmanzii pot încerca clătite olandeze.
The Box este un concept cu totul nou pe piața locală, un pop-up restaurant, aflat în food court-ul Palas, unde gurmanzii pot savura o varietate de burgeri și sandwich-uri, printre care și specialitățile brandului: Hamburger, Porcobello, Vitello sau Salsicia. Preparate folosind tehnica Sous-Vide, deliciile de la The Box sunt pregătite în fața clientului cu ingrediente aduse în fiecare dimineață de la antreprenorii locali. Sous-Vide presupune sigilarea alimentelor într-o pungă și prepararea acestora în apă.

Descoperă gustul The Box, în food court-ul Palas!
După ce termini de savurat un burger sau un sandwich de la The Box, îndulcește-te cu o porție de clătite olandeze de la Minis! Restaurantul este o premieră în Iași, iar pofticioșii pot să își aleagă diferite toppinguri delicioase, precum Nutellicious, care conține: Nutella, Oreo și banane, sau All White cu ciocolată albă, biscuiți și căpșuni, ori Sweet tooth, ce conține Nutella, ciocolată albă și Kinder Bueno. Pentru cei care vor un desert fresh, clătitele olandeze pot fi asortate și cu fructe proaspete ori cu miere și nucă.
Vino în Palas și descoperă oferta restaurantelor din cel mai mare food court din regiunea Moldovei!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

33 − 23 =