Tichete sociale de 100.000 euro pentru pensionarii din Iasi

0
53

Primăria Municipiului Iaşi, prin Direcţia de Asistenţă Socială, va acorda tichete sociale valorice cu ocazia sărbătorilor de Crăciun. De aceste tichete vor beneficia vârstnicii cu pensii în valoare cumulată de până la 640 de lei inclusiv (pensionari de drept şi pensionari pe caz de boală). Carnetul de tichete sociale va avea valoarea de 70 de lei, de el urmând a beneficia un număr de 6.245 de pensionari.

Tichetele vor fi distribuite începând cu data de 10 decembrie, finalizarea acţiunii urmând să aibă loc pe 10 martie 2019. Condiţiile de acordare constau în depunerea unei cereri de solicitate cu semnătura beneficiarului, dovada domiciliului sau reşedinţei pe raza Municipiului Iaşi, prezentarea unui cupon de pnesie, buletin sau carte de identitate în original şi copie.

Tichetele vor putea fi ridicate de la Căminul de Pensionari Sf. Cuv. Parascheva, Cantina de Ajutor Social din str. Sf. Andrei nr. 70, Direcţia de Asistenţă Socială şi cele cinci centre de cartier din Nicolina, Păcurari, Tătăraşi, Alexandru cel Bun, Frumoasa, între orele 8.30 – 15.30.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 83 = 89