Tichete sociale de lux pentru pensionarii din Iasi. “Mos Chirica” aloca 130.000 euro de la bugetul primariei pentru Sărbătorile de Iarnă

0
68

Cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă din acest an pensionarii ieșeni vor primi ajutoare sub formă de tichete sociale valorice. Acțiunea este organizată de către Primăria Municipiului Iași, prin Direcția de Asistență Socială.

Beneficiarii campaniei sunt circa 9.000 de pensionari ale căror pensii cumulate nu depășesc suma de 1.000 de lei inclusiv (pensionari de drept și pensionari pe caz de boală). Valoarea unui carnet cu tichete sociale este de 70 de lei, fiind compus din șapte tichete a 10 lei fiecare.

Pentru a primi astfel de tichete valorice pensionarii trebuie să se afle în baza de date a Casei Județene de Pensii, să aibă domiciliul în Municipiul Iași și să se afle în plată cu luna noiembrie 2020.

Tichetele valorice sunt distribuite în perioada 7 decembrie 2020 – 6 martie 2021, prin poștă, în plic recomandat cu confirmare de primire. Plicurile returnate ajung în casieria Direcției de Asistență Socială, persoanele putând veni ulterior la sediu pentru a le ridica. Acţiunea se află la a XV-a ediţie.

Marius GAVRILESCU

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here