Toamna filatelistilor, la Casa Bals –Sturdza din Iasi

0
61

Editia a- VII-a a evenimentului “Toamnă Filatelică Ieseană’’ va avea loc in acest an in zilele de sambata, 09 octombrie 2021, si duminica, 10 octombrie 2021, intre orele 10,00- 18,00 in incinta Postei Romane din Iasi, Strada Cuza Voda, nr.3. Prin acest proiect finantat de Consiliul Judetean Iasi, Municipiul Iasi si Posta Romana devin pentru a saptea oara gazda pentru filatelistii profesionisti sau amatori doritori intr-un weekend de toamna.
Participantii si invitatii vor avea ocazia sa participe la o expozitie de diplome si medalii obtinute la manifestari filatelice de renume national, european si mondial, la o expunere de timbre si numismatica, la un târg al colecționarilor , la o lansare de ștampilă omagială ” Toamna filatelica ieseana – Editia a saptea- Palatele Iasiului “.
Sunt invitati copii si tineri de varsta scolara, impreuna cu cadre didactice insotitoare si parinti, care vor fi implicați în activități adaptate special pentru ei, vor participa la un workshop cu tema ”Timbrul românesc ” si la o vizionare de film cu tema ”Istoria Poștei Române”. Copiii vor primi carti postale, timbre, clasoare si vor fi initiati in tainele filateliei.
Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here