Tom Hanks și soția sa, Rita Wilson, au coronavirus! Au fost izolați, se află în carantină!

0
57

Celebrul actor Tom Hanks și soția sa, Rita Wilson, au anunțat că au fost depistați pozitiv, având coronavirus. Cei doi se află în Australia, unde Tom filmează la o peliculă despre viața lui Elvis Presley
Tom Hanks, 63 de ani, și soția sa, Rita Wilson, au anunțat că au fost depistați pozitiv, având coronavirus. ”Salut, băieți! Eu și Rita suntem în Australia. Ne simțim obosiți, ca și cum am avea guturai, iar corpurile noastre dor. Rita a început cu febră, care nu s-a mai oprit, a tot crescut. Ca să facem toate lucrurile cum trebuie, așa cum credem că toată lumea e necesar să o facă, am mers și ne-am testat. Am fost depistați pozitiv”, a scris actorul. ”Am intrat în carantină, vom face tot ceea ce trebuie pentru a merge mai departe cu tratamentul”, a adăugat el.

Tom Hanks și soția sa se află în Australia, unde faimosul ”Forrest Gump” urma să-l interpreteze pe Colonelul Tom Parker, excentricul manager al marelui Elvis Presley, într-o peliculă dedicată astrului. Parker a fost cel care l-a ajutat pe ”Rege” să triumfe, iar filmul va regizat de Baz Luhrmann. Producția ar fi trebuit să plece la drum luni. ”Sănătatea și siguranța membrilor copmaniei noastre este orioritatea numărul unu, așa că am luat toate măsurile pentru a ne proteja”, au scris cei de la ”Warner Bross”, compania producătoare.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

34 + = 40