Tot ce are mai bun Republica Moldova în materie de produse şi servicii, într-o expoziţie tematică, la Palas Iaşi

0
106

Peste 60 de antreprenori din Republica Moldova își prezintă produsele și serviciile în Atrium-ul Palas, cu ocazia celei de-a IV-a ediții a Expoziției „Republica Moldova Prezintă”. Vizitatorii vor găsi materiale textile, blană, lemn sau ceramică, produse de patiserie, apicultură, cosmetice, sortimente de vinuri, ceai, fructe uscate, condimente, dulcețuri sau deserturi vegane.

În perioada 10-12 noiembrie 2023, Palas va fi gazda expoziției „Republica Moldova Prezintă”, eveniment care aduce publicului rezultatul activității antreprenorilor de peste Prut. Peste 60 de antreprenori vor expune produse și servicii care valorifică potențialul zonal și fac dovada păstrării tradițiilor autentice. 

Cei care doresc să afle mai multe despre felul în care tehnici de preparare și meșteșuguri au fost conservate de secole au posibilitatea să primească informații de la expozanți. Pot pleca cu amintiri, dar și cu produse de calitate confecționate din materiale textile, blană, lemn sau ceramică. De asemenea, se pot pregăti din timp pentru masa de sărbători sau pot duce în dar o varietate de preparate culinare cum sunt produsele de patiserie, de apicultură, produsele cosmetice, uleiurile vegetale, sortimentele de vinuri, de ceai, fructe uscate, condimente, dulcețuri sau deserturi vegane.

Cea de-a IV-a ediție a Expoziției „Republica Moldova Prezintă” este organizată de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, Camera de Comerț și Industrie Iași, în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași și Agenția de Investiții a Republicii Moldova. Evenimentul își propune crearea unor parteneriate prin susținerea activității producătorilor moldoveni și promovarea imaginii Republicii Moldova dincolo de granițele țării.   

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here