Tragedie în CUG: Depresia a împins o tânără doctorită la sinucidere

0
64

Imagini de groază ieri, în CUG, după ce o tânăra de numai 27 de ani s-a aruncat de la etajul cinci. În jurul orei 15.40, fata a deschis geamul de la balcon și a sărit în gol. Impactul a fost foarte puternic, tânăra murind pe loc.

Mai mulţi locatari care locuiesc în vecinătatea blocului 1005 de pe aleea Tudor Neculai au auzit un strigăt şi apoi o bubuitură. Când s-au apropiat, au văzut o tânără îmbrăcată în pijamale, care sângera puternic, şi au sunat la numărul 112. De asemenea, un echipaj de poliţie s-a deplasat la faţa locului şi a început cercetările.

La ora 15.37 am fost solicitaţi prin 112 să intervenim pe aleea Tudor Neculai, unde o persoană ar fi căzut de la înălţime, iar la faţa locului a fost trimis un echipaj B1 cu medic, care a găsit o persoană în vârstă de 27 de ani. Persoana avea un traumatism cranio-cerebral, fractură deschisă femur stâng şi traumatism toraco-abdominal. Vicitma nu prezenta semne vitale, iar medicii au declarat decesul“, a precizat Nicolai Pralea, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi.

Poliţiştii de la Secţia 6 CUG au mers la faţa locului şi au urcat la apartamentul de unde a căzut fata. Aici, poliţiştii l-au găsit pe iubitul tinerei.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde iniţial se sesizase că o tânără a căzut de la etajul şapte, fiind văzută de o persoană în timp ce cădea, după care în urma verificărilor efectuate de către poliţişti, a rezultat că a căzut de la etajul cinci. Tânăra era în vizită la prietenul ei. Din primele verificări nu a rezultat că ar fi avut vreo ceartă cu el“, a precizat pentru „Ziarul de Iași” Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi.

Surse din cadrul anchetei au spus că tânăra se afla în depresie deoarece nu îşi găsise un loc de muncă, deşi terminase Facultatea de Medicină Dentară din cadrul UMF Iaşi, în urmă cu doi ani. De asemenea, tânăra ar avea o garsonieră în apropiere de locul unde locuia îm­preună cu prietenul ei, cumpărată de către mama acesteia. Cu acest tânăr, fata ar fi avut o relaţie de aproximativ un an şi jumătate. Poliţiştii au precizat că vor continua cercetările în acest caz.

Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here