Tragedie in familia fostului ministru al Sanatatii, Vasile Cepoi

0
79

Medicul ieşean, Vasile Cepoi, fost ministru al Sănătăţii în cabinetul Ponta, trece în aceste zile prin momente cumplite. Fostul ministru si-a pierdut una dintre cele mai dragi fiinte. Tatal acestuia, Petru Cepoi, a decedat în cursul zilei de joi.

Vasile Cepoi a devenit în anul 2001 şef al Casei Judeţene a Asigurărilor de Sănătate din Iaşi, în urma unui concurs, iar în anul 2003 a fost numit secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, în guvernul condus de Adrian Năstase.

Medicul ieşean Vasile Cepoi a fost numit director general al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate în anul 2005, fiind apoi desemnat secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, având sprijinul PDL Iaşi.

În anul 2008, Cepoi a revenit la Iaşi, ocupând funcţia de director de cercetare în cadrul spitalului Parhon, iar un an mai târziu a fost numit şef al Direcţiei de Sănătate Publică din Iaşi.

La începutul anului 2012, pe fondul scandalului legat de SMURD şi de Raed Arafat, Vasile Cepoi a fost desemnat secretar de stat în Ministerul Sănătăţii în guvernul condus de Emil Boc. Numirea a fost făcută prin modificarea organigramei ministerului, înfiinţându-se un al treilea post de secretar de stat, special pentru Cepoi. La 4 luni dupa aceasta numire, Vasile Cepoi a fost investit in functia de ministru al Sanatatii,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here