Tragica poveste de iubire la Iasi. Era eleva cand a ramas singura, cu doi copii, dupa sinuciderea sotului

0
85

In pragul sarbatorilor pascale, AgoraPress continua sa fie alaturi de familiile ale caror destine extrem de triste nu le permit sa simta magia Pastelui si bucuria de a-i avea pe cei dragi alaturi. Prisecaru Andreea are doar 19 ani. De abia a terminat liceul si are in spate o experienta destul de scurta de mama si sotie. Aceasta a avut primul copil în perioada de minorat, atunci cand tatal minorei Anisia, care a implinit recent doi ani, s-a sinucis. Acesta s-a sinucis anul trecut, in perioada hramului Sfintei Parascheva, în mod inexplicabil, cu putin timp inainte de oficierea nuntii pe care si-o doreau foarte mult amandoi.

Sotul meu avea 26 de ani. Nu stie nimeni ce s-a intamplat. Nu avea motive sa plece asa. Era bine din toate punctele de vedere… A clacat deodata. Avusese un accident de masina cu doua zile inainte. Probabil s-a simtit haituit de Politie…”, a spus Andreea.

La momentul tragediei, Andreea era insarcina cu al doilea copil, care s-a nascut in primele zile ale acestui an.

Andreea Prisecaru locuieste cu chirie într-un apartament format din două camere, fiind ajutată la îngrijirea celor doua fete de către Nechita Gina, mama sa. Mama fetitelor beneficiază de indemnizaţie creştere copil de 1230 lei, alocaţie de 200 lei şi pensie de urmaş de 520 lei, sume din care plateste numai pe chirie 200 de euro. Tragand linie, familiei Prisecaru, mama, bunica si celor doua fetite, nu le raman decat 1000 de lei pe luna, bani cu care trebuie sa supravietuiasca o luna intreaga. Pentru a indulci putin sarbatorile acestei familii greu incercate, AgoraPress a donat un pachet de sarbatori.

Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 2 =