Training despre dezvoltarea personala si de echipa, cu Iana Albert si Bogdan Secara, la Palas Mall

0
68

Sala Mozart din complexul Palas Mall gazduieste in aceasta seara, incepand cu orele 17.00, o intalnire relaxanta cu trainerii Iana Albert si Bogdan Secara, ambii coach cu experinta si absolventi ai scolii de coaching Metasysteme-Coaching, condusa de Alain Cardon. In cadru intalnirii care va avea in epicentru concepte precum “Networking” si “Coaching” vor fi abordate discutii despre dezvoltarea personala si de echipa.
A reusi” – o sintagma care pentru foarte multa lume reprezinta “succes”. Acela de a castiga o suma de bani, de a beneficia de respectul profesional in cercul apropiat, de a obtine statutul de invingator intr-o disputa sau pur si simplu multumirea interioara a lucrului bine facut. Si, pentru ca toate aceste aspecte sa poata fi tangibile, este nevoie ca modul in care te prezinti, gandesti, asculti, expui argumente, confirmi sau infirmi spusele interlocutorului sa fie realizat la un standard ridicat, standard care iti poate asigura “un avantaj” inca de la inceput. De aceea suntem aici. Pentru ca dorim sa fim aproape tuturor celor care inteleg si isi doresc sa atinga un nivel absolut necesar in atitudinea profesionala. Nu ne propunem sa modificam personalitati, sa “remodelam” caractere, doar va aratam care sunt dezideratele comportamentale in mediul de afaceri si va ghidam in formarea unei imagini si atitudini ce pot facilita succesul”, este invitatia adresata de cei doi traineri.
Activitatea acestora cuprinde 3 sectiuni : Hogan Assessments, training/workshop, coaching si consultanta in vanzari si management de echipa.
Pe parcursul procesului de coaching participantul va constientiza importanta resurselor interioare si a potentialului existent, modul in care acestea pot fi folosite in favoarea sa si, nu in ultimul rand, identificarea factorilor externi si a tipului de reactii pe care-l genereaza – definirea autocontrolului.
Iana Albert lucreaza cu oamenii si alaturi de oameni din anul 1998- intai ca farmacist, apoi in industria farmaceutica detinand diverse functii atat la nivel local cat si national.
De-a lungul celor peste 16 ani m-am dezvoltat ca om de vanzari, manager, recruiter si am propulsat in viata profesionala diverse tipologii umane. Am acumulat diverse expertize, am o certificare in metodologia Hogan Assessments ce este recunoscuta la nivel international si m-am format ca si coach sub indrumarea lui Alain Cardon, Metasysteme-Coaching. Profesionalismul, rabdarea, atitudinea pozitiva, determinarea si cele peste 300 de sesiuni de coaching de pana acum sunt cateva caracteristici care ma definesc ca persoana abilitata de a oferi directie potentialului uman existent”, este prezentarea Ianei Albert.
La randul său, trainerul Bogdan Secara vine tot din sistemul medical.
Sunt medic de fomatie, isa toata experienta mea profesionala-17 ani, este in ramura farmaceutica a industriei. Din cei 17 ani, peste 13 ani am condus echipe, atat la nivel regional, cat si national. Expertiza profesionala de promovare si vanzare directa am obtinut-o conducand echipe eterogene de pana la 100 membri, ocazie cu care am reusit sa fiu parte activa in dezvoltarea profesionala si personala a multora dintre acestia. Valoarea adaugata expertizei nationale o reprezinta activitatea in cadrul proiectelor la nivelul Europei de Est: coaching si mentoring pentru echipe de middle management, obtinerea calificativului proficiency pentru Country Manager. In acest timp mi-am dezvoltat abilitatile de coach si intr-un cadru structural, urmand cursurile scolii de coaching condusa de Alain Cardon, Metasysteme-Coaching, avand acum peste 300 de sesiuni de coaching in portofoliu”, este si prezentarea trainerului Bogdan Secara.
Cum niciodata nu strica o experienta in plus, oferita intr-un cadru relaxant si intr-o prezentare dinamica si profesionista, pentru dezvoltarea propriei persoane sau echipe, trainerii Iana Albert si Bogdan Secara va asteapta in aceasta seara in Palas Mall. Peste paharul de sampanie oferit de amfitrioni, participantii se vor mai putea delecta si cu expunerile artistice ale profesorului Ilie Krasovski. Participarea la acest training este gratuita.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here