Transportul metropolitan in colaps! A fost reziliat contractul pentru extinderea transportului public in comunele din jurul Iasului

0
183

Contractul cu firma care și-a asumat aducerea mijloacelor de transport pentru extinderea transportului metropolitan a fost reziliat. Motivarea municipalitatii este aceea ca firma in cauza nu si-a respectat obligaţiile contractuale.
„Din păcate, am fost obligați să reziliem contractul cu firma care și-a asumat aducerea mijloacelor de transport pentru extinderea transportului metropolitan. Câștigătorul licitației nu și-a respectat obligațiile și nu a livrat autobuzele în termenul pe care și l-a asumat. Reluăm procedura și facem apel la firmele de profil să se înscrie!”, au anuntat oficialii Primăriei Iaşi.
Reprezentantii care se ocupa de implementarea transportului metropolitan Iaşi au facut si ei un anunt similar si un apel pentru o nouă licitaţie.
Din păcate, trebuie să vă anunțăm că firma care a câștigat licitația de livrare a mijloacelor de transport pentru a deschide și celelalte trasee metropolitane nu a furnizat nici un autobuz. ❗Primăria Iași deja a reziliat contractul și a demarat o nouă licitație. Toate termenele asumate de noi pentru deschiderea de noi curse au avut la bază graficul de livrări asumat de câştigătorul licitației. Regretăm situația creată! Am solicitat Primăriei Iași ca noua licitație să fie făcută în procedură de urgență. Facem apel la toate companiile serioase din Iași și la cele din țară care pot livra mijloacele de transport să participe la aceste proceduri!”, se arată în anuntul facut de Transport Metropolitan Iaşi.
Firma care ar fi trebuit sa acopere cu autobuze transportul metropolitan pe 20 de rute spre comune precum Aroneanu, Bârnova, Ciurea, Holboca, Miroslava, Popricani, Rediu, Tomeşti şi Valea Lupului este SC BMC Truck & Bus SRL Ilfov.
Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here