Traseul de autobuz 29 circula din nou pana in Podu Ros

0
77

În urma reclamațiilor exprimate de unii cetățeni nemulțumiți de „scurtarea” traseului de autobuz 29, primarul Mihai Chirica a dispus Companiei de Transport Public (CTP) ca autobuzele de pe această rută să circule din nou din Tomești până în Podu Roș și retur. Autobuzele de pe traseul 29 au circulat pe ruta Tomești – Rond Țuțora – retur începând cu data de 6 iunie 2022, odată cu inaugurarea centrului intermodal din rond Țuțora și reluarea circulației tramvaielor pe bulevardul Virgil Săhleanu.
Prelungirea traseului 29 este valabilă până la implementarea programului de transport metropolitan, la 1 ianuarie 2023, dată până la care edilul-șef a decis să nu mai fie operate modificări majore în circulația mijloacelor de transport public în Municipiul Iași.
Am luat această decizie în urma discuțiilor purtate și a solicitărilor primite de la mai mulți cetățeni care fie lucrează, fie locuiesc în zona Tomești, și care au reclamat disconfortul creat de schimbarea unui mijloc de transport la rond Țuțora. Forța de muncă trebuie sprijinită prin măsuri administrative flexibile, fiindcă mobilitatea este un factor de dezvoltare și bunăstare pentru întreaga comunitate. Rămânem deschiși opiniilor și solicitărilor ieșenilor și încercăm să luăm împreună cele mai bune decizii pentru orașul nostru!”, a declarat primarul Mihai Chirica.
Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 1 =