Trei saci cu tigari de contrabanda si un autoturism, confiscate de politistii de frontiera la Voinesti

0
78

Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi au descoperit şi confiscat peste 1.000 pachete de ţigări de contrabandă, in valoare de aproximativ 10.000 lei.
Ieri, 09 ianuarie a.c., in jurul orei 12.40, poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi, pe timpul desfăşurării unei acţiuni specifice de supraveghere şi control in zona de competenţă, au oprit in trafic, pe raza localităţii de frontieră Voineşti, un autoturism marca Opel Zafira, inmatriculat in Romania, in care se aflau cetăţenii romani Cristinel T. şi Dumitru L., in varstă de 32, respectiv 48 ani, ambii cu domiciliul pe raza judeţului Iaşi. La controlul efectuat asupra autoturismului, politistii de frontiera au observat trei saci din polietilenă de culoare neagră care conţineau pachete cu ţigări.
In vederea efectuării unui control amănunţit, autoturismul şi persoanele au fost conduse la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi. Astfel, in maşină au fost descoperite in cei trei saci 1.060 pachete de ţigări diferite mărci cu timbre de acciză Republica Moldova, iar asupra bărbaţilor au fost descoperite diferite sume de bani.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvarșirii infracțiunii de “contrabandă”, iar cantitatea țigări, in valoare de 9.699 lei şi autoturismul in valoare de 16.875 lei, au fost ridicate in vederea continuării cercetărilor.
Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here