Tripleta Alexe- Muraru-Chirica a inceput sa faca mizerie electorala prin cartierele Iasului

0
93

Cu un tupeu nemasurat, specific infractorilor apretati de lege, trei indivizi a caror preocupare constanta este murdarirea  imaginii acestui oras, au impanzit prin cartierele Iasului sute de mii de pliante pre-electorale asumate de PNL, dar platite din fonduri publice. 

Cuplul toxic Chirica-Alexe are cumulate 6 dosare penale, lucru care nu constituie o opreliste morala pentru a-si anunta din nou candidaturile pentru inca 4 ani de guvernare locala.

Recapituland, cei doi lideri penali sunt cercetati, in diferite etape, in mai multe dosare de coruptie.

Costel Alexe in Dosarul Tabla – a luat marfă de 20.000 de euro printr-un contract fictiv de sponsorizare; Dosarul Baba – un agator politic din anturajul lui Alexe este numit director la Şcoala Populară de Arte deşi nu avea studiile specificate în lege şi nu putea participa la concurs.

Mihai Chirica – a edificat în 2018 un bloc terminat în 2015, despre care presa a scris pe larg că nu respectă autorizaţia, miza fiind de cateva milioane de euro; a edificat un alt bloc fără autorizaţie, deşi i s-au prezentat două rapoarte oficiale care arătau că intabularea este ilegală. A semnat edificarea în 2020, deşi blocul fusese terminat în 2015 ; a permis familiei Asimionesei să ridice un bloc pe un teren al Primăriei, în loc de o pensiune, şi să vândă apartamentele deşi Consiliul Local avea drept de preemţiune; a permis unui om de afaceri să ridice un etaj suplimentar de peste 500 mp pe o clădire din centrul oraşului. A semnat intabularea în ciuda avertismentelor instituţionale.

Cat despre Alexandru Muraru, acesta nu este altceva decat un mascarici patetic, un balastru minor in marele morman de gunoaie politice care viciaza aerul si viata iesenilor de cateva decenii.

Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

67 − 57 =