Trupa SPAM concerteaza pe scena Ateneului din Iasi

0
70

SPAM este o trupă românească ce propune un stil muzical energic şi versuri cu substrat ce tratează cu mult umor teme actuale. Primul album al trupei, intitulat “Drumul”, a fost plimbat din 2015 la propriu în turnee prin toată ţara. A fost nominalizat la Premiile Muzicale Radio România Actualități şi a obţinut premiile „Albumul Anului 2015″ şi Piesa Anului 2015 la Premiile ForeverFolk.
La finalul anului trecut, trupa a lansat single-ul “Vom fi liberi”, cântec de atitudine care încheie majoritatea cântărilor live. În prezent, trupa SPAM lucrează la cel de-al doilea album, “Facem dragoste” ce va apărea în primăvara anului 2017. Din componenţa trupei fac parte Cosmin Vaman – chitară acustică, voce, Alexandra Andrei – voce, Alexandru Cismaru – chitară solo, voce, Tudor Olaru – bass, voce si Ciprian Diaconu – tobe, lipsă voce.
Biletele pentru concertul din aceasta seara, de la ora 19.00, au fost puse în vânzare la prețul de 15RON și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului, inclusiv in ziua concertului, în intervalul orar 10.00 -18.00.
Aida POPA