Uită de grija ratelor cu dobanda variabila! Cumpara un apartament cu rate lunare fixe in ansamblul rezidential DIMINETII

0
104

Investiția într-o locuință poate fi o mare provocare prin prisma costurilor cu achiziția unui astfel de imobil. Din acest motiv, foarte multă lume apelează la rate lunare pe mai mulți ani. De multe ori, ratele lunare sunt o sursă de griji, datorită faptului că acestea pot crește de la o lună la alta. În ansamblul rezidențial DIMINEȚII poți achiziționa un apartament printr-o metodă unică oferită de dezvoltatorul imobiliar –achitarea până la 50 de rate lunare fixe.
Metodă unică de achitare a unei locuințe până la 50 de rate lunare fixe, fără implicarea băncii

Metoda propusă de dezvoltatorul imobiliar INAMSTRO pentru achiziționarea unui apartament în ansamblul rezidențial DIMINEȚII, încă din faza de construcție, este unică. Rata lunară fixă înseamnă că odată ce ai achiziționat un imobil în acest ansamblu rezidențial, vei achita exact atât cât este specificat în contractul semnat. Fără dobândă și fără majorarea ratei lunare din diferite motive, pe toată perioada contractată.
Rata lunară fixă pentru achitarea apartamentului nu poate fi influențată de alți factori. Astfel, rata lunară pentru achitarea apartamentului achiziționat, rămâne neschimbată. Dacă în cazul altor proiecte imobiliare rata lunară poate crește periodic, devenind o presiune financiară pentru proprietarul locuinței, în cazul metodei propuse de INAMSTRO acest lucru nu se întâmplă.
Odată semnat antecontractul de vânzare-cumpărare la DIMINEȚII, poți să-ți faci un plan pe un termen de până la 50 de luni pentru a achita într-o manieră convenabilă ție. Nu vei avea de suportat costuri mai mari, indiferent de ceea ce se întâmplă din punct de vedere financiar pe piața imobiliară sau pe piața financiară. Factorii interni ai companiei sau factorii externi din domeniul imobiliar nu vor influența rata lunară pe care trebuie să o achiți din momentul în care ai semnat contractul prin care alegi să devii proprietarul unei locuințe.

Avantajele metodei de achitare cu rate lunare fixe
Dacă până acum frica ratelor te-a făcut să nu cumperi propria locuință, programul de rate fixe propus de compania INAMSTRO este exact de ce ai nevoie pentru a cumpăra apartamentul mult visat. Metoda de achitare direct de la dezvoltator, fără implicarea băncii, cu 0% dobândă este soluția pentru a deveni proprietarul apartamentului dorit, spațios și confortabil în ansamblul rezidențial DIMINEȚII, care corespunde cerințelor contemporane.
Există mai multe avantaje, care recomandă achitarea prețului unei locuințe prin metoda cu rate fixe lunare:
cunoști suma exactă și fixă, care trebuie achitată lunar pentru rată;
poți să faci o estimare a costurilor pe termen mediu și lung până la 50 de luni;
beneficiezi de o rată lunară cu dobândă 0% (zero);
stai fără grijă și frica ratelor, care pot crește de la o lună la alta;
rata lunară nu devine în timp o presiune financiară pentru familia ta;
te bucuri de flexibilitate în privința costurilor cu achiziționarea locuinței;
toate informațiile și condițiile privind achitarea locuinței sunt stipulate în contract încă din faza de construcție a imobilului;
-nu este necesară adeverința de venit pentru metoda ratelor lunare fixe;
-această metodă de achitare nu implică banca.

Profită de rata lunară fixă și investește într-un apartament DIMINEȚII
Împreună cu avantajele oferite de locația ansamblului rezidențial DIMINEȚII (în armonia și liniștea mediului înconjurător ale cartierului Frumoasa) și de compartimentarea planimetriilor bine gândite pentru un trai armonios, rata fixă lunară te cucerește să ne vizitezi pentru a alege locuința potrivită. Devino proprietarul unui apartament într-un proiect imobiliar, care oferă tot confortul și toate facilitățile viitorilor rezidenți.
Prinde această oportunitatea și profită de avantajele ratei lunare fixe direct de la dezvoltator cu dobândă 0% (zero). Te așteptăm să ne vizitezi la biroul de vânzări DIMINEȚII deschis pe str. Dimineții nr. 32, unde vei simți liniștea cartierului Frumoasa, vei afla disponibilitatea planimetriilor, vei cunoaște toate beneficiile ansamblului rezidențial și tot aici vom pregăti documentele necesare pentru semnarea contractului.
Pentru vizite prealabile sau pentru a primi ofertă personalizată online, îndrăznește să accesezi site-ul diminetii.ro sau să ne contactezi la numărul de telefon +40 33 222 81 34.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here