Ultima ora! Casatorii permise in prezenta a 16 persoane. Centrul de carantinare de la Baia Populara se inchide

0
54

Începând cu data de 15 mai 2020, adăpostul de noapte de la Baia Populară își încetează activitatea.

Tot de pe 15 mai 2020 activitatea centrelor din cadrul Direcției de Asistență Socială Iași revin la programul normal de lucru, cu asigurarea măsurilor de protecție și de prevenire a răspândirii coronavirusului.

Direcția de Asistență Socială Iași va asigura materiale de protecție și dezinfectanți pentru personalul propriu, pentru personalul din centrele rezidențiale care intră în contact cu beneficiarii, precum și pentru beneficiarii din centre. În acest sens Primăria Municipiului Iași va asigura sumele necesare materialelor de protecție.

Toate măsurile instituite în piețele agro-alimentare în perioada stării de urgență rămân valabile și pe perioada stării de alertă. Dezinfecția în piețele agro-alimentare se va efectua zilnic.

Începând cu data de 15 mai 2020 se redeschide activitatea Târgului de cherestea, Bazarului și Târgului auto, cu asigurarea măsurilor de protecție și de prevenire a răspândirii coronavirusului. Activitatea Talciocului rămâne închisă.

Începând cu data de 15 mai 2020 oficierea căsătoriilor va fi permisă în prezența a maxim 16 persoane din cadrul familiilor, cu respectarea măsurilor de protecție.

În vederea asigurării măsurilor de protecție a angajaților, Primăria Municipiului Iași va transfera viziere de protecție către: Direcția Fond Locativ – 100 bucăți; Direcția Locală de Evidență a Persoanelor Iași – 20 bucăți; SC Compania de Transport Public SA – 300 bucăți.

Aceste noi masuri au fost luate in cadrul ultimei sedinte a Comitetului Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Iași.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 1 = 5