Ultima ora: Veolia Iasi a dat drumul la incalzirea orasului pentru iarna 2015-2016

0
54

Deoarece au trecut trei zile consecutive cu temperaturi medii exterioare mai mici de 10 grade Celsius, in intervalul orar 18.00 – 06.00, Veolia Energie Iasi a pornit, incepand de azi, sezonul de incalzire 2015 – 2016.

Colegii nostri din teren vor lucra in regim de permanenta 24/24 ore, cu echipe suplimentare dedicate interventiilor de urgenta in caz ca apar avarii la instalatiile interioare ale clientilor”, a spus Ana Maria Icatoiu, directorul commercial al Veolia Energie Iasi.

Intreaga cantitate de combustibil de care va fi nevoie in iarna 2015 – 2016 este asigurata: deja la CET Holboca avem in depozite peste 165 000 tone de carbune, urmand ca ultimele livrari sa aiba loc saptamana viitoare.

In primele zile ale sezonului de incalzire vom functiona cu CET Tudor, urmand ca cel mai probabil joi 15 octombrie, sa fie pornita si centrala de productie de la Holboca.

Toate punctele si modulele termice exploatate de Veolia functioneaza automat si furnizeaza incalzire in momentul in care temperatura exterioara coboara sub 14 grade Celsius, asa cum este inregistrata de senzorii exteriori montati la fiecare punct/modul termic. Atunci cand temperatura exterioara depaseste 14 grade, punctele si modulele termice se opresc automat, in asa fel incat consumatorii sa beneficieze de incalzire exact cat este nevoie, in functie de duritatea climatica.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here