Ultimele detalii despre concertul lui Goran Bregovic & Wedding and Funeral Orchestra din aceasta seara, din Piata Palatului Culturii

0
74

In aceasta seara, de la ora 20.30, in Piata Palatului Culturii va avea loc Cconcertul Goran Bregovic & Wedding and Funeral Orchestra.
Acesta este al doilea concert din ultimii ani al indragitului muzician sarb, pe care Iasul il gazduieste in cadrul unor evenimente publice.
In vederea unei bune desfasurari a evenimentului, începând cu ora 19.00, mai multe echipaje de jandarmi, poliţişti, pompieri şi poliţişti locali vor acţiona în P-ţa Palatului Culturii din Iaşi, pentru asigurarea climatului de ordine publică necesar desfăşurării concertului susţinut în cadrul FIE de Goran Bregovic & Wedding and Funeral Orchestra.
În zona scenei se va monta un dispozitiv de protecţie din garduri, iar mai multe patrule de jandarmi şi poliţişti vor acţiona pentru menţinerea şi asigurarea ordinii publice, astfel încât evenimentul artistic programat a începe la ora 20.30 să se desfăşoare în cele mai bune condiţii.
În vederea evitării incidentelor nedorite şi a oricăror situaţii de natură să tulbure liniştea publică, jandarmii ieşeni recomandă cetăţenilor să evite consumul excesiv de alcool, persoanele care participă la concert trebuie să evite implicarea în conflicte de orice natură, iar în cazul sesizării săvârşirii unor fapte de natură antisocială să se solicite intervenţia forţelor de ordine. De asemenea, persoanelor care vin la concert împreună cu copii, le recomandăm să acorde o atenţie deosebită acestora, pentru a se evita pierderea sau rătăcirea minorilor”, a declarat maior Mihai Cojocariu, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Iasi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here