Ultimul mesaj electoral al liderului PRU: “Pe 11 decembrie votăm în familie. Un vot pentru PRU si altul pentru PSD”

0
60

Liderul PRU Iasi, Gheorghe Nichita, a sustinut ultima conferinta din aceasta campanie electorala, in cadrul careia a tinut sa traga unele concluzii pertinente, atat despre modul in care s-a desfasurat aceasta campanie pentru alegerile parlamentare, cat si despre

A fost o campanie curată, fără atacuri la persoană. În aceasta campanie electorală, eu si PRU filiala Iasi am folosit toate mijloacele permise de lege, aparitii media audio-video, tipărite si online, materiale electorale tiparite. Dar cel mai important lucru în aceasta campanie mi s-a parut comunicarea directă cu oamenii, atât cu cei din mediul rural cât si cu cei din mediul urban”, a punctat Gheorghe Nichita.

Fiind ultima oara cand legea a permis transmiterea de mesaje cu continut electoral, liderul PRU a tinut sa lanseze in primul rand câteva mesaje către cetăteni, catre cei care se vor prezenta la urne peste trei zile.

Îi chem în continuare alături de mine pe iesenii care m-au votat în ultimii 12 ani. Pe 11 decembrie votăm în familie. Un vot pentru PRU si altul pentru PSD. Doar asa vom putea să facem împreună un Guvern, un Guvern PSD, PRU si ALDE, un guvern pentru ieseni, un guvern pentru români. Sondajele de opinie din ultimele zile, multe comandate de adversarii nostri politici, ne dau ca viitor partid parlamentar. Un vot pentru Nichita si pentru PRU Iasi, este un vot pentru un Guvern stabil, asa cum am spus cu PSD si ALDE. Dorinta mea personală si rugămintea mea către ieseni este să ne voteze în numar cât mai mare. Cu cât vom scoate la Iasi un procent mai bun, cu atât vocea mea va fi mai ascultată la Bucuresti, iar proiectele Iasului vor fi mai aproape de realizare”, a spus Gheorghe Nichita.

Apel catre primarii PSD

Liderul PRU a reiterat faptul ca singura sansa pentru ca Iasul sa scape din provincialismul in care l-a aruncat Bucurestiul, este ca electoratul PRU sa iasa la vot in numar mare iar primarii de comune ai PSD sa i se alieze pentru a-si putea finaliza proiectele incepute in anii trecuti.

Altă greutate va avea cuvântul meu în Parlamentul României când voi vorbi, dacă într-o singura voce se vor regasi 40 – 50.000 de oameni care vor vota acest partid, care ne vor vota în aceasta campanie electorală. Sunt convins că foarte interesati de mesajul meu sunt primarii de comune în general, si cei ai PSD-ului, în special. Pentru a duce la bun sfârsit proiectele, primarii au nevoie de o voce puternică la Bucuresti, pentru a obtine finantare. Asta le pot promite eu, că voi fi cel mai puternic aliat pe care l-au avut vreodată în cariera lor politica. Proiectele lor vor deveni din 12 decembrie si proiectele mele. Conditia de fortă este ca Guvernul să fie unul format din PRU, PSD si ALDE. De asta PSD are nevoie de PRU ca de aer”, a spus liderul PRU.

Promisiunile fostului primar al Iasului

Gheorghe Nichita i-a invit cat mai multi ieseni sa se alature PRU, promitand pentru pensionari o pensie minima garantata de 900 de lei, pentru studenti un nou campus Iasi cu minim 10 mii de locuri, pe medici transformarea Iasului in inima medicala a Moldovei, pentru profesori si celelalte categorii de bugetari o majorare a salariilor in sistemul de stat si 2000 de lei salariu minim garantat iar pentru parintii, mame si tati, majorarea alocatiilor copiilor de la 84 de lei la 450 de lei.

In ce priveste rezultatele care vor fi obtinute la alegerile din 11 decembrie, Gheorghe Nichita este convins ca partidul pe care il reprezinta la Iasi va reusi sa intre in Parlament fara probleme.

PRU o sa intre in Parlament. Si o sa intre pentru ca in acest moment constat un lucru clar. Este singurul partid din Romania care, in aceasta campanie, spune cu subiect si predicat exact care sunt necazurile romanilor. Este singurul partid care vorbeste cu subiect si predicat si are curajul sa spuna efectiv ce este de facut in continuare pentru ca acest popor sa aiba stabilitate, sa aiba continuitate si sa aiba unitate. Vedeti ce se intampla in plan extern, dar si in plan intern. Astazi avem la conducerea tarii numai ardeleni, astazi avem tehnocrati care lucreaza pentru altii, pentru Ciolos si pentru alti investitori, pentru coorporatiile mari, astazi avem un Guvern si o conducere de stat care de fapt asculta si face numai ce se porunceste de la Bruxelles, sau si din alta aparte, comenzi care fac mai departe sa distrugem industria romaneasca si mediul de afaceri”, a declarat Gheorghe Nichita

Pe cine curteaza si pe cine interneaza liderul PRU Iasi

Fiind intrebat care este nivelul politic al PSD Iasi la acest moment, liderul PRU a luat in deradere ceea ce se intampla in fomatiunea politica al carei lider a fost ani buni.

Am fost in dezbatere cu candidati ai PSD, la nivem national, nu la nivel local, ca aici nu ai cu cine vorbi, chiar nu ai cu cine vorbi. Ei in loc sa vina la dezbatere cu proiecte importante, se ocupa de alte giumbuslucuri. Nu ma refer la toti candidatii pentru ca sigur mi-ar fi placut sa discut cu doamna Camelia Gavrila sau cu Nicu Banicioiu, ori cu Victorel Lupu, dar cu domnul doctor (n.r. Tudor Ciuhodaru) in nici intr-un caz, el si acum e frustat ca spitalul ala nu e al lui! Ca Institutul de Oncologie exista si ca trebuia sa fie Spital de Urgente pentru ca el sa fie director acolo. Nu se poate!”, a mai spsu Gheorghe Nichita.

Nu in ultimul rand, liderul PRU Iasi a tinut sa multumeasca mass-mediei iesene pentru efortul depus si pentru faptul ca a ziaristii ieseni au redat cu obiectivitate tot ceea ce s-a întâmplat în această perioadă de campanie.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here