Ultimul sincron pentru unul dintre vechii jurnalisti ai Iasului

0
82

Breasla destul de subtiata a ziaristilor ieseni mai pierde un membru. Cezar Elisei, reporter PRO TV, a depus armele gazetariei, dupa 13 ani de activitate in presa scrisa si TV.

În aceste zile se împlinesc 10 ani de când investesc timp și mult suflet la actualul loc de muncă. A sosit momentul să spun STOP și să îmi caut de noua mea cale, în care sentimentul de împlinire să primeze. Acesta a fost ultimul weekend în care am realizat știri pentru televiziune. Mi-am prezentat demisia încă de la începutul lunii februarie (mulți dintre voi știați deja acest lucru). Închei 13 ani de activitate jurnalistică, televiziune și presă scrisă; 13 ani în care mai presus de viața personală au fost puse viețile altora, pe care le-am reflectat în mass-media într-un mod mai mult sau mai puțin fericit. Au fost ani frumoși în care am cunoscut mii de oameni buni și mai puțin buni, mai interesanți sau mai anoști. Au fost ani vii care mi-au deschis orizonturi largi, pe care nu le-aș fi descoperit, oricâte studii aș fi urmat, indiferent de complexitatea lor.

Viața mea se va așeza pe o cale pe care am început să o (de)scriu încă de acum 4 ani. Voi prioritiza în viața mea latura culturală, spirituală – profunzimea. Sunt fericit”, a scris fostul jurnalist pe pagina sa facebook.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here