Un an de cumparaturi gratuite si 15 bilete catre destinatiile dorite, cadourile aniversare oferite de Palas clientilor sai

0
58

Ansamblul Palas aniversează cinci ani de la inaugurare, în care a adus culoare orașului, prin agenda de evenimente și cadourile oferite. Și în acest an, de ziua Palas, clienții sunt cei care primesc daruri. Un an de cumpărături gratuite, 15 bilete de avion în destinațiile mult dorite și alte surprize aniversare au fost pregătite pentru a răsplăti fidelitatea cumpărătorilor.

De cinci ani, ansamblul Palas este destinația de shopping și recreere pentru întreaga familie. Ca de fiecare dată, ziua Palas este prilej pentru a le oferi cadouri clienților, în ton cu pasiunea lor pentru cumpărături. În perioada 1 – 4 iunie 2017, cei care fac achiziții în valoare de minimum 150 de lei din magazinele Palas Mall și vin cu bonurile la centrul de premiere din zona magazinului Guess vor fi răsplătiți cu premii instant și se pot înscrie la tombola aniversară. Zilnic, în urma tragerilor la sorți, 15 clienți vor fi premiați cu tot atâtea bilete de avion pentru destinații la alegere. Joi, vineri și sâmbătă vor fi anunțați câte patru câștigători, iar duminică, ceilalți trei. Norocoșii își vor putea alege locul în care vor să ajungă, iar Palas le îndeplinește dorința. În plus, pe 4 iunie, în urma extragerilor, va fi desemnat și marele câștigător, care se va bucura de un an de cumpărături gratuite. Premiul este în valoare de 1.200 de euro, sub forma unor cecuri cadou la magazinele din ansamblul Palas.

Surprizele continuă! Ansamblul Palas le propune clienților să își creeze noi amintiri. În perioada 2 – 4 iunie, între orele 14.00 și 19.00, cei mai curajoși dintre ei se vor putea fotografia într-un photo corner sub forma unui desen 3D de mari dimensiuni, realizat direct sub privirile clienților. Iar cei cu spirit jucăuș pot opta pentru spațiul de fotografiere cu baloane colorate, din parcul Palas.

De vineri până duminică, în Atriumul Palas Mall va trona o cutie de cadouri gigant. De la orele 13.00, 14.00, 15.00 şi 17.00, Cutia Surprizelor Aniversare se va deschide și va dezvălui un nou cadou oferit ieșenilor. Oare va fi despre muzică, dans, balet, magie sau acrobații? Ieșenii de toate vârstele sunt așteptați să descopere ce li s-a pregătit.

În fiecare seară, până pe 4 iunie, de la ora 22.00, cei prezenți în parcul Palas vor admira o proiecție ambientală aniversară pe fațada Palatului Culturii. Filmulețul plin de culoare îi va acompania pe cei care preferă să se relaxeze în aer liber sau la terasele cafenelelor.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here