Un bărbat căutat de Interpol, plecat din Sibiu acum 14 ani să caute de muncă, a fost găsit ieri într-o gospodărie din judeţul Iaşi

0
61

Familia unui bărbat din Sibiu îşi luase gândul că îl vor mai vedea vreodată în pragul casei pe Vasile, după ce acesta a părăsit domiciliul în urmă cu 14 ani. Cel pe care nu credeau vreodată că-l vor mai vedea viu şi nevătămat, a fost găsit ieri în judeţul Iaşi, unde muncea cu ziua de 3 ani de zile, fără ca Poliţia să-l fi întrebat de sănătate.
Pe 11 decembrie 2014, la ora 11.40, poliţiştii Postului de politie Cepleniţa au acţionat pe raza de competenţă, pentru depistarea persoanelor dispărute şi clarificarea situaţiei acestora. În cadrul acţiunii a fost identificat  V. Vasile, de 50 ani, din municipiul Sibiu, pe care Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu l-a dat în urmărire naţională şi internaţională întrucât a plecat de la
domiciliu din anul 2001 şi familia nu mai avea informaţii despre acesta”, a declarat Anca Vajiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.
Bărbatul a fost găsit la locuinţa unui gospodar din comuna Cepleniţa. Acesta a declarat poliţiştilor ca din anul 2001 a plecat de la domiciliu şi a lucrat ocazional în mai multe localităţi din ţară, iar din anul 2011  la familia din comuna Cepleniţa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 + = 16